MHP Tüm Adaylarını Belirledi - Son Dakika
Yerel

MHP Tüm Adaylarını Belirledi

MHP Tüm Adaylarını Belirledi

MHP Zonguldak il başkanı Hamdi Ayan parti binasında düzenlediği basın toplantısında Zonguldak’ta bulunan 25 bölgede ki tüm başkan adaylarını açıkladı.

06.02.2014 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Zonguldak il başkanı Hamdi Ayan parti binasında düzenlediği basın toplantısında Zonguldak'ta bulunan 25 bölgede ki tüm başkan adaylarını açıkladı.

MHP Zonguldak il başkanı Hamdi Ayan ayrıca toplantıda Zonguldak gerçekleştirilen anket çalışmaları hakkında da sonuçları açıklayarak bilgiler verdi. Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit, MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda MHP Zonguldak il başkanı Hamdi Ayan şunları söyledi:

"Değerli arkadaşlar biliyorsunuz ki ülke 30 Mart 2014 yerel seçimlerine kilitlenmiş durumda. Bizde Zonguldak teşkilatı olarak seçimlerimizin hazırlığını tamamladık. 25 bölgede adaylarımızı belirledik. MHP olarak her bölgede kendi adaylarımızla seçimlere katılacağız. Bunun dışında Zonguldak seçim çalışmalarımız aralıksız olarak devam diyor. Her geçen gün daha büyük bir hız ve ivme ile çalışmalarımız sürüyor. MHP olarak her geçen gün şehirde güçleniyoruz. Bir anket firması Zonguldak'ta çalışma yapmış. ORC isimli bir firma. Firma bölgede ki ilk anket çalışmasını 1 Kasım 2013 - 3 Ocak 2014 ve 4 şubat 2014 tarihlerinde elimize üç sonuç ulaştı. Bu sonuçlara göre yüzde 10 civarında olan oyumuz üçüncü anket sonunda yüzde 20'lerin üzerine çıktı. Buda demek oluyor ki MHP Zonguldak'ta çalışmaları sonucu büyük bir yükseliş içinde. Ben tüm Zonguldaklı hemşerilerime bize gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkür ediyorum."

Toplantıda MHP İl Başkanı Hamdi Ayan tarafından açıklanan MHP adayları ise şu şekilde belirlendi:

"Zonguldak - Gürkan Gülay, Kdz. Ereğli - Mevlüt Özdemir, Devrek - Ayhan Danacı, Kozlu - Sonat Harbutoğlu, Alaplı - Yılmaz Torun, Kilimli - Hülya Akdeniz, Gökçebey - Nursen Yılmaz, Gökçebey Bakacakkadı - Muhammet Albuz, Merkez Karaman - Mustafa Kalaycı, Kilimli Muslu - Şefik Gülmez, Kilimli Gelik - Mehmet Çelikel, Çaycuma Filyos - Hayri Akkaya, Ereğli Gülüç - Atilla Tarık Semiz, Ereğli Kandilli - Mehmet Kaya İpekçi, Alaplı Gümeli - Sadık Akdeniz, Merkez Beycuma - Hasan Ertürk, Çaycuma Saltukova - Sabahattin Durmuşoğlu, Devrek Çaydeğirmeni- Ziya Bulazar, Çaycuma Nebioğlu - Mithat Maden, Çaycuma Karapınar - Hüseyin Karabatak, Çaycuma Perşembe - Tuncay Kahveci, Merkez Elvanpazarcık - Ahmet Bostancı, Ereğli Ormanlı - Ayhan Turan."

25 merkezden Çaycuma'da ise aday adayı olan Hasan Cimartarcı ve Mehmet Malçık için parti genel merkezinin değerlendirmesi sonucu iki aday adayından birisinin aday yapılacağı bildirildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Tüm Adaylarını Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement