MHP Yerel Seçim Startını Polatlı'dan Verdi - Son Dakika
Politika

MHP Yerel Seçim Startını Polatlı'dan Verdi

MHP Yerel Seçim Startını Polatlı\'dan Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin startını Ankara'nın Polatlı ilçesinde verdi.

04.05.2013 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin startını Ankara'nın Polatlı ilçesinde verdi. Partililer, Polatlı'ya gelişinde Genel Başkan Bahçeli'ye yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri'ne Milliyetçi Hareket Partisi hızlı başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Polatlı İlçesi'ndeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingle halk hitap ederek, belediye başkan adayını açıkladı. Partinin üst düzey yöneticileriyle birlikte tam kadro ile Polatlı'ya gelen Bahçeli'ye vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Elindeki Türk bayrağı ve partinin bayrakları ile meydanı dolduran vatandaşlar, Ankara Seymen Kulübü'nün gösterileriyle coştu. Seymenlerin gösterilerine eşlik eden vatandaşlar, attıkları sloganlarla da dikkat çekti. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı mitingde halka hitap eden Bahçeli'nin hedefinde ise AK Parti hükümeti ve Akil İnsan Heyeti vardı.

Mürsel Yıldızkaya'yı Polatlı'nın belediye başkan adayı olarak gösterildiğini açıklayan Bahçeli, miting sonunda vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Meydanın dolması sebebiyle birçok vatandaş balkonlardan mitingi izlemeyi tercih etti. Bazı kadınların da ay yıldızlı elbiseleri dikkat çekti. Havanın güneşli olması dolayısıyla mitinge katılan milletvekillerinin bulunduğu bölüme şemsiyeler getirildi.

Vatandaşların tek tek aranarak alana alındığı mitingde yoğun güvenlik önlemleri göze çarptı. Bahçeli, halka hitabının ardından miting alanından ayrılarak karayolu ile İstanbul'a gitti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Yerel Seçim Startını Polatlı'dan Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement