MHP Zonguldak İl Kongresi - Son Dakika
Politika

MHP Zonguldak İl Kongresi

MHP Zonguldak İl Kongresi

Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Zonguldak İl Başkanlığı Kongresi gerçekleştirildi.

15.02.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Zonguldak İl Başkanlığı Kongresi gerçekleştirildi.

Mevcut İl Başkanı Hamdi Ayan'ın tek liste olarak tekrar başkanlık koltuğuna oturduğu kongreye MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) Özcan Pehlivanoğlu, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, ilçe ve belde başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Divan başkanlığını Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) Özcan Pehlivanoğlu'nun yaptığı kongrede katip üyelik görevini ise Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ile Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı yaptı.

PEHLİVANOĞLU: "SİLİP SÜPÜRMENİZ LAZIM"

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) Özcan Pehlivanoğlu, " Türkiye'nin geçmiş olduğu bunalımlı günleri hep birlikte yaşıyoruz. Bugün burada bunalımlı günlerden kurtuluşa ereceğimiz günlerin izlerini görüyoruz. Bu salonun içine ve dışına çıkan heyecan Türk milletinin sıkıntılardan MHP eliyle çıkacağının göstergesidir. Sayın Genel Başkanımız da bu sıkıntılardan birlik ve beraberlik içerisinde çıkacağımızı belirtmiştir. Bu kongrenin bu anlamda iktidara vesile olmasını diliyoruz. MHP'nin Zonguldak'ta iktidar yapmanızı ve Zonguldak'ın MHP'den milletvekili çıkartmanızı gerekirse silip süpürmenizi istiyoruz. Eğer Türk milliyetçileri azimle güçlerini birleştirerek ve yapacaklarını planlı programlı olarak yaparsa MHP'ye iktidar yolu açılıyor" dedi.

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ise 15 gündür AK Parti ve MHP kongrelerinin karşılaştırılarak siyasi algının şekilleneceğini söylediğini ve salona baktığında yüzünün kara çıkmadığını ifade ederek, "Bugün düşmana korku dosta güven veriyorsunuz. MHP bugün Zonguldak'ta bir tarih yazıyor ve bunların mimarı sizlersiniz. Hayal etmeden gerçeğe ulaşılmaz. MHP Zonguldak'ta iktidara taliptir. Bugün buraya katıldığınızdan dolayı 15 gündür söylediğim sözleri boşa çıkartmadınız. Arkadaşlarımız kürsüye çıkıp konuştu. Hepinizin konuşmak hakkıdır. Zonguldak sıkıntılı bir şehir 12 yıldır Zonguldak'ımızın 3 milletvekili var. Zonguldak'ımız 26 bin insanı göç verdi. Göç hızla devam ediyor. Bir insan niye göç eder. İş AŞ bulamaz nefes alamaz göç eder. Bizler şu şehre ve milletimize sahip çıkmak zorundayız. CHP zihniyeti de kentimizi köy durumuna soktu. Kendilerini davet ettik ama gelmediler. Bana ne görev düşüyorsa yapmaya hazırım. 3 yıl süresince görev yaptım. Aramızda sıkıntılar olmuş olabilir. Bizi yanlış anlayanlar da olmuştur. Fakat bugün gösterdiniz Zonguldak'ta ülkücü hareket birlik beraberliği sağlamıştır" diye konuştu.

HAMDİ AYAN'IN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Yapılan açılış konuşmalarının ardından seçimlere geçilirken İl Başkanı Hamdi Ayan'ın listesi şu şekilde belirlendi; "Metin Soydaş, Menderes Gümüş, Recep Kocabacak, Ömer Ay, İlyas Altun, Okan Doğramacı, Asım Tazegül, Mustafa Kaplan, Varol Demirköse, Uğur Yaçın, Çetin Çelik, Kadir Kandemir, Hüseyin Edebal, Yaşar Aksu, Gündüz Torlak, Hasan Ertürk, Cevdet Balçık, Hakkı Ayvacık, Hasan Alarçin, Haldun Çakan, Cengiz Çıtkıran, Ali Işık, Hasan Kara, Murat Gülsever" - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement