Miami Masters: Murray, Thiem Galibiyetiyle Yarı Finale Yükseldi - Son Dakika
Spor

Miami Masters: Murray, Thiem Galibiyetiyle Yarı Finale Yükseldi

Miami Masters: Murray, Thiem Galibiyetiyle Yarı Finale Yükseldi

Miami Masters turnuvasının çeyrek finalinde Thiem'le karşılaşan Andy Murray, geriye düştüğü maçta rakibini 3-6, 6-4, 6-1'le yenerek yarı finalde Berdych'e rakip oldu.

02.04.2015 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir evvelki turu geçerken kariyerinin 500. tekler galibiyetine imza atan ve Açık Dönem'de bunu başaran ilk Britanyalı olan Andy Murray, Miami'de hız kesmedi ve adını son dörde yazdırmasını bildi.

2009 ve 2013'ün ardından üçüncü şampiyonluğunu kovaladığı Miami Açık'taki son maçında genç Avusturyalı Dominic Thiem ile karşılaşan Murray, açılış setini kaybetmesine rağmen yarı final biletini almasını bildi. 1 saat 45 dakika sonunda 3-6, 6-4, 6-1'le sevinen Murray, mücadele boyunca ilk servislerinden %81 ile puan çıkardı.

Miami'de üç numaralı seribaşı olarak raket sallayan Murray, yarı finalde Tomas Berdych ile eşleşti. Geçen yılki derecesini tekrarlayan Berdych, üst üste üç seribaşı ismi eleyerek son sekize kalan Juan Monaco'ya şans tanımadı. 6-3, 6-4'lük setlerle galibiyete uzanan Berdych, final yolundaki rakibi Murray ile son olarak Avustralya Açık'ta yüzleşmiş ve bu maçı dört sette kaybetmişti.

Sezonun ikinci Masters turnuvasında heyecan, tablonun üst kısmındaki çeyrek finallerle devam edecek. Bu maçların ilkinde Kei Nishikori ile John Isner, ikincisinde ise Novak Djokovic ile David Ferrer karşı karşıya gelecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Miami Masters: Murray, Thiem Galibiyetiyle Yarı Finale Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement