Michael Jackson'a Doğum Günü Partisi - Son Dakika
Kültür Sanat

Michael Jackson'a Doğum Günü Partisi

Michael Jackson\'a Doğum Günü Partisi

Pepsi, Michael Jackson'un Bad Albümünün 25. yıldönümünü ve kralın doğum gününü New York'ta renkli bir parti ile kutladı.

04.09.2012 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pepsi, Michael Jackson'un BAD isimli albümünün 25. yıl dönümünü kutlamak, kendisinin eğlence sektörüne yaptığı efsanevi katkıları onurlandırmak ve tüm dünyadaki Michael Jackson hayranlarının pop müziğinin kralı ile bağlarını devam ettirmek amacıyla, Michael Jackson'un doğum günü olan 29 Ağustos tarihinde, New York City Gotham Hall'da renkli bir parti verdi.

Kutlama, Pepsi'nin yeni "Live For Now" global kampanyası ile Estate of Michael Jackson'ın özel küresel işbirliğinin bir parçası. Bu işbirliğiyle dünyadaki Pepsi hayranları ikonik müzik ve epik canlı etkinliklerin yanı sıra, bir milyar özel baskı Michael Jackson Bad 25 Pepsi kutusu satışını içeren ilgi çekici bir perakende kampanyayla özel baskı anı eşyalarına da ulaşabilmeyi deneyimledi. İşbirliği, Michael Jackson'un pek çok defa platin plak ödülü kazanmış BAD albümünün ve rekorlarla dolu turnesinin 25. yıl dönümü ve bu vesile ile Sony Müzik ve Estate of Michael Jackson tarafından organize edilen çeşitli kutlama projeleri ile aynı zamana denk düşmüştür.

PepsiCo'da milyonlarca doların üzerinde bir bütçe ile ünlülerin marka ile olan işbirliğine yön veren, PepsiCo Global Tüketicilerden Sorumlu Pazarlama Direktörü Frank Cooper'in konuşmasının ardından partiye start verildi. Konserde R&B sanatçıları Ne-Yo, Melanie Fiona ve DJ Swizz Beatz Michael Jackson'un BAD albümünden esinlenerek geceye özel performanslar sergilediler. Popun kralının unutulmaz şarkılarından "Smooth Criminal" ve "Dirty Diana"yı kendi yorumlarıyla seslendiren sanatçıların performansları salonu tam anlamıyla coşturdu. Sanatçılar geceye özel performanslarının yanı sıra kendi güncel hit parçalarına da yer vererek etkinliğe katılan müzik severlere tam bir şölen yaşattılar. Pepsi, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına sosyal medya kanalıyla 300'den fazla bilet hediye ederek bu eşsiz geceyi deneyimlemelerini sağladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Michael Jackson'a Doğum Günü Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement