Michael Jackson'ın New York'taki Evi Artık Satılık! - Son Dakika
Emlak

Michael Jackson'ın New York'taki Evi Artık Satılık!

Michael Jackson\'ın New York\'taki Evi Artık Satılık!

13.12.2017 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efsanevi pop yıldızı Michael Jackson'ın New York'taki evi, 39 milyon dolara satılıyor. Jackson'ın evi 2001 yılındaki satış fiyatından 28 milyon dolar daha pahalıya alıcıya sunuluyor.

Central Park'ın en prestijli bloklarından birinde yer alan altı katlı evin 8 yatak odası, 11 banyosu ve 10 ahşap yanan şöminesi bulunuyor. 1898'de inşa edilen bu tarihi evde, ünlü ressam Marc Chagall ve Başkan Grover Cleveland'ın hukuk ortağı Francis Lynde Stetson da dahil birçok ünlü isim yaşamış.

Tripleks evin büyük oturma odasındaki beyaz renk duvarlar, modern tablolarla süslenmiş. Krem rengi oturma grubu, gri yastıklarla canlandırılmış. Koyu renk meşe parkelerin üzerine yastıklarla uyumlu gri-beyaz desenli halılar serilmiş. Koyu ahşap iki adet büyük sehpanın üzeri, süs eşyalarıyla doldurulmuş. Klasik stilli şık şöminenin karşısında ise dore rengi klasik perdeler bulunuyor.

Konuklara özel yemek odası

Michael Jackson'ın New York'taki Evi Artık Satılık!

Daha çok konuklar düşünülerek hazırlanan yemek odası, genişliği ve gösterişli masasıyla dikkat çekiyor. Açık renk büyük ahşap yemek masasının etrafında deri döşemeli koyu yeşil sandalyeler sıralanmış. Masaya paralel yerleştirilen klasik şöminenin üstüne gelen aynanın karşısına, aynı boyutlarda bir tablo asılmış.

Michael Jackson'ın New York'taki Evi Artık Satılık!

Duvarları ve dolapları beyaz renklerden oluşan mutfağın ortasındaki tezgahın üstü mermerle döşenmiş. Kenara yerleştirilen yuvarlak masanın etrafına modern tasarımlı sandalyeler dizilmiş. Buzdolabı, fırın ve aspiratörün inoks seçildiği mutfakta üç adet sarkıt lamba ve masaya uzanan bir adet klasik avize aydınlatmayı sağlamış.

Michael Jackson'ın New York'taki Evi Artık Satılık!

Kapı görünümlü gardırop

Michael Jackson'ın New York'taki Evi Artık Satılık!

Beyaz perdelerin çekildiği yatak odasındaki iki adet gömme dolap ilk başta kapı izlenimi yaratıyor. Dolapların arasında yer bulan şöminenin üstüne televizyon çekilmiş. Her iki yanında gece lambası olan yatağın üstüne, kahve tonlarında yastıklar dizilmiş. Sütlü kahve desenli bir halının serildiği yatak odasındaki tek klasik obje, sarı ışıklı avize olmuş.

Michael Jackson'ın New York'taki Evi Artık Satılık!

Evin bir diğer oturma odasına klasik kadife köşe koltuk yerleştirilmiş. Üzerine farklı tonlarda yastıkların dizildiği koltuğun karşısında üç katlı koyu renkli bir sehpa duruyor. Açık gri bir halının serildiği odada, iki adet modern tablo göze çarpıyor. Tablolardan birinin altına siyah-beyaz desenli komodin yerleştirilmiş.

Görkemli ve manzaralı veranda

Michael Jackson'ın New York'taki Evi Artık Satılık!

Tamamen beyaz renklerden oluşan banyoya, gösterişten ve tasarımdan uzak eşyalar monte edilmiş. Stor perdeli iki adet penceresi bulunan banyoda, tepe lambası dışında aydınlatma sistemine gerek duyulmamış.

Evin en eğlenceli bölümü olan şehir manzaralı verandaya, hasır oturma grubu ve bahçe havası katmak için çok sayıda saksı yerleştirilmiş. Koltukların üzeri siyah minderler ve yastıklarla konforlu hale getirilmiş. Evin dış cephesi kireçtaşı oymalar ve kırmızı tuğlalarla süslenmiş.

2009'daki ani ölümüyle herkesi yasa boğan Michael Jackson'ın bir zamanlar oturduğu bu muhteşem ev, 2001 yılında milyarder Marc Lasry'e satılmıştı. Evin bundan sonraki sahibinin ise kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Michael Jackson'ın New York'taki Evi Artık Satılık! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement