Mıckey Mouse ve Gökçek Buluşması - Son Dakika
Güncel

Mıckey Mouse ve Gökçek Buluşması

Mıckey Mouse ve Gökçek Buluşması

Ünlü çizgi film kahramanı Mickey Mouse, Ankara'da yapılacak gösteri öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret etti.

29.11.2012 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü çizgi film kahramanı Mickey Mouse, Ankara'da yapılacak gösteri öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret etti.

Ankara'da 12-16 Aralık tarihleri arasında Congresium'da sahnelenecek olan "Disney Live Mickey'nin Müzik Festivali" öncesinde festivalin maskotu olan çizgi film kahramanı Mickey

Mouse, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret etti. Ziyarette Mickey'e İstanbul Çocuk Tiyatrosu İcra Kurulu Başkanı Kemal Gürkaynak ile gösterinin iletişim ve teknoloji sponsoru Türkcell'in Kurum ve Devlet İlişkileri Bölüm Başkanı Tolga Cem Seyfeli eşlik etti.

Kemal Gürkaynak, ziyaret esnasında Başkan Gökçek'e Mickey ailesinin bebeklerini hediye ederken, çocukların beğenerek izlediği çizgi film kahramanı Mickey

Mouse, Başkan Gökçek ile bir araya geldi. Başkan Gökçek, Mickey'e Ankara kedisi oyuncaklarından hediye ederken, "Bu hediyelerden sakın korkma" dedi. Mickey ise, Ankara oyun havası oynayan oyunca kedilerle birlikte Ankara havası oynadı.

Çocukları çok sevdiğini söyleyen Başkan Gökçek, "İlk belediye başkanı olduğumda çocuk tiyatrosunu kurdum. Çok iyi çocuk tiyatromuz var. Gelir gelmez kukla tiyatrosunu kurdum.

Kuklacı arkadaşlarımız aynı zamanda eğitici, Türkiye'den her yerinden gelen kukla sanatçısı olmak isteyenlere eğitim veriyorlar.

Şimdi Atatürk Orman Çiftliği'nde bir tema park ve hayvanat bahçesi inşa edeceğiz. Amacımız en kısa sürede yapmak olacak. Çok çetrefilli bir iş, dünyanın başka ülkelerinde en erken 3 yılda kurulan bir iş bu, 5-6 yılda kuruluyor. Kısmet olursa orada bizim de bir maskotumuz olacak. Bizim misket kedi ailemiz var" diye konuştu.

Gökçek, Disney Live Mickey'nin Müzik Festivali'ne Ankaralı çocukları götüreceğini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mıckey Mouse ve Gökçek Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement