Microsoft'un Satın Aldığı Psychonauts 2, PlayStation'a da Gelecek - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft'un Satın Aldığı Psychonauts 2, PlayStation'a da Gelecek

Microsoft\'un Satın Aldığı Psychonauts 2, PlayStation\'a da Gelecek

Microsoft, E3 2019'da birtakım yeni satın alımlarını duyurdu. Double Fine'a ek olarak, Broken Age, Brutal Legand ve Psychonauts gibi oyunları satın alan Microsoft, uzun zamandır beklenen Psychonauts 2'yi yayınlayacağını duyurdu. Oyunun sevenleri hiç endişelenmesin çünkü Microsoft oyunun tüm konsollara çıkacağını açıkladı.

10.06.2019 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PlayStation 4 için Psychonauts 2'nin geleceği uzun zamandır biliniyordu. Başlangıçta Starbreeze tarafından yayınlanacağı açıklanan oyunun, Microsoft'un Double Fine'ı satın almasının devamında Starbreeze'in Psychonauts 2'nin yayın haklarını da Microsoft'a sattığı ortaya çıktı. Xbox Game Studios'un bir parçası olmak, Double Fine'a çok daha fazla finansal güvence sağlayacak ve ekibin başarısını devam ettirecektir.

Microsoft'un Satın Aldığı Psychonauts 2, PlayStation'a da Gelecek

Psychonauts 2, PlayStation 4'e de gelecekken, bu muhtemelen gelecekteki Double Fine oyunları için geçerli olmayacak. Satın alma duyurusunun ardından yayınlanan bir videoda CEO Tim Schafer, Double Fine'ın Xbox, Game Pass ve PC üzerine odaklanacağını doğruladı.

Bu durum aslında Microsoft'un geçen yıl satın aldığı diğer oyun stüdyolarına benziyor. Fallout: New Vegas'ın geliştiricisi Obsidian, Xbox Game Studios ailesinin bir parçası olsa da, Take-Two The Out Worlds oyununu PlayStation 4'te yayınlamıştı. En büyük örnek ise Minecraft. Minecraft Microsoft'un olmasına rağmen neredeyse evrendeki tüm sistemlerde oynanabilir.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Microsoft'un Satın Aldığı Psychonauts 2, PlayStation'a da Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği
    14:23 Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği

    İstanbul Bilgi Üniversitesi Kütüphane ve e-Kaynaklar, 60. Kütüphane Haftası kapsamında 'Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği' başlıklı bir panel düzenledi. Panelde, yapay zekanın yükselişi ve akademik çalışmalardaki kullanımı ele alındı. Yapay zekanın kataloglama ve sınıflama gibi işlemlerde etkili olduğu belirtilirken, dijitalleşme ve veri setlerine dayanan yapay zekanın kütüphaneleri nasıl etkilediği tartışıldı. Ayrıca, yapay zekanın doğru bilgiye ulaşma konusunda kullanıcıları nasıl yönlendireceği üzerinde duruldu.

  • Xiaomi, yeni enerjili araç SU7'yi satışa çıkardı
    12:34 Xiaomi, yeni enerjili araç SU7'yi satışa çıkardı

    Çinli teknoloji firması Xiaomi, kendi geliştirdiği ilk yeni enerjili araç olan SU7 modelini Perşembe günü satışa çıkardı.

  • Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor
    11:47 Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor

    Kocaeli'de açılan otomotiv kursu, sektörün ara elaman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olurken, vatandaşların araçlarındaki arızalara müdahale etmelerini kolaylaştırıyor. Kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler alarak sektörde iş bulma imkanı elde ediyor.

  • TAİDER Yapay Zeka Paneli: Yapay Zeka Diyalogları: Back to the Future
    11:42 TAİDER Yapay Zeka Paneli: Yapay Zeka Diyalogları: Back to the Future

    Türkiye Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER), yapay zeka ile ilgili düzenlediği panelde, yapay zekanın konumu ve kullanım alanları ele alındı. Panelde, yapay zekanın aile işletmelerindeki sürdürülebilirlik üzerindeki önemi vurgulandı ve yapay zekanın aile şirketleri için bir dönüşüm aracı haline geldiği belirtildi.

  • Starlink Haritası ile Canlı Uydu Nasıl ve Nereden İzlenir?
    10:34 Starlink Haritası ile Canlı Uydu Nasıl ve Nereden İzlenir?

    Elon Musk'ın SpaceX projesinin bir parçası olan Starlink, dünya yörüngesinde 5 bin 600'ü aşkın aktif uyduyla hızlı internet sağlıyor. Starlink haritası, Dünya'yı yakınlaştırılabilir ve döndürülebilir bir 3D görünümünde gösteriyor. Her bir uydu kırmızı noktalarla temsil ediliyor ve üzerlerine tıklayarak bireysel bilgilere ulaşabilirsiniz. Starlink filosu hakkında genel bilgiler de sunulan haritada yer alıyor. Bu teknoloji, amatör gözlemciler ve uzmanlar için değerli bir kaynak olarak öne çıkıyor.


Advertisement