Mide kanaması nedeniyle ameliyata alınan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in operasyonu başarılı geçti - Son Dakika
Spor

Mide kanaması nedeniyle ameliyata alınan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in operasyonu başarılı geçti

Mide kanaması geçiren ve bugün öğlen saatlerinde ameliyata alınan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in operasyonu başarıyla tamamlandı. Dün akşam rahatsızlanan Cengiz, acilen hastaneye kaldırılmıştı.

18.05.2020 16:15  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mide kanaması nedeniyle bugün öğlen saatlerinde ameliyata alınan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz başarılı bir operasyon geçirdi.

Başkan Cengiz'in son durumuyla alakalı kulübün resmi internet sitesinden açıklama geldi. Yapılan açıklamada;

"Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz'in, daha önce planlanan ve tedavi sürecinin bir parçası olan mide ameliyatı Prof. Dr. Sayın Dursun Buğra tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup, takip ve tedavisi devam etmektedir. Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verildi.

DÜN ACİLEN HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Hastanede kaldığı süre içerisinde beyin ameliyatı olan ve çok kapsamlı tetkikleri yapılan sarı-kırmızılı kulübün başkanının kemoterapi görmesi nedeniyle olumsuz bir reaksiyon yaşandığı ve bu nedenle dün acilen hastaneye kaldırılmıştı.

BEYİN AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ

7 Mayıs'ta başarılı bir beyin ameliyatı geçiren Mustafa Cengiz 3 gün önce hastaneden taburcu olmuştu. Hastaneden ayrılırken açıklamalarda bulunan Cengiz, durumunun iyi olduğunu belirterek, "Komadan çıktığım andan itibaren her şey kontrol altında. Doktorum Uğur beye teşekkür ederim" ifadesini kullanmıştı.

Mide kanaması nedeniyle ameliyata alınan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz\'in operasyonu başarılı geçti

Son Dakika Spor Mide kanaması nedeniyle ameliyata alınan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in operasyonu başarılı geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Yazık: Terimle beraber hasta numarası yapıp 5 günde iyileştiler şimdide tam tersi insanlar ölürken sessiz kaldınız sıra terimede gelir inşallar..ölürken bile kupa ve para düşünen başkan ve virüsü 5 günde yenen terim Allah görür sizi inş..yalanın sonu budur..insanlar ölürken saygılı olmak lazım sn terim 4 2 Yanıtla
  • ultraslan 1905: Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun sayın Başkan 2 3 Yanıtla
  • Reşo: Beşiktaşlı olarak Mustafa Cengiz başkana geçmiş olsun . Biz toplum olarak nereye gidiyoruz bilmiyorum . Lütfen bir birimize saygılı olalım . 1 1 Yanıtla
  • Tarik: Ulen fenevli agziyla yorum yapanlar ne yaparsaniz yapin sampiyon olamiyacaksiniz.beter olunnnn. 1 1 Yanıtla
  • mutlu mesut bakkal: Geçmiş olsun baskan, yeni şaibelerde buluşmak dileğiyle... 2 0 Yanıtla Yazık: Azıcık insan olmayı deneyin yazık 0 1
  • UltrAslan : Geçmiş olsun başkanım dualarımız sizinle ve tüm islam alemi ile 0 0 Yanıtla

Advertisement