Midyat Belediyesi, Derik'teki Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika
Yerel

Midyat Belediyesi, Derik'teki Terör Saldırısını Kınadı

Midyat Belediyesi, Derik\'teki Terör Saldırısını Kınadı

Mardin’in Midyat İlçe Belediyesi, Derik Belediyesi’nde görevlendirilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk şehit olduğu, 2 kişinin de yaralandığı terör saldırısını kınadı.

11.11.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Midyat İlçe Belediyesi, Derik Belediyesi'nde görevlendirilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk şehit olduğu, 2 kişinin de yaralandığı terör saldırısını kınadı.

Midyat Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Taş, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Derik İlçe Kaymakamlığı'na düzenlenen alçak terör saldırısını kınadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Dün kaymakamlık binasına yapılan saldırının ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk şehit oldu. İnsanların canlarına kastederek geride gözü yaşlı ana, baba, eş, dost bırakan bu hainlerin yaptığı saldırıyı kınıyorum. Bu yaşadığımız acı ve üzüntülerin üstesinden gelerek hainlere karşı milletimizi bir ve beraber olmaya davet ediyorum. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Midyat Belediyesi, Derik'teki Terör Saldırısını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement