Migros'tan Star Wars Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Migros'tan Star Wars Kampanyası

Star Wars "Güç Uyanıyor" Kart Koleksiyonu, 17 Aralık'tan itibaren Star Wars tutkunları için Migros kasalarında yerini alacak.

11.12.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star Wars "Güç Uyanıyor" Kart Koleksiyonu, 17 Aralık'tan itibaren Star Wars tutkunları için Migros kasalarında yerini alacak.

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, karakterleri ve figürleriyle bir kült haline gelen ve yedinci filmiyle beyazperdeye dönecek olan Star Wars, Migros mağazalarında hayranlarıyla buluşacak.

Filmin gösterime gireceği 17 Aralık tarihiyle eşzamanlı olarak Migros tarafından başlatılacak kampanya kapsamında, tek seferde 30 lira harcama yapan Money Club Kart sahipleri, Star Wars'ın "Güç Uyanıyor" Kart Koleksiyonundan 4 karta sahibi olacak.

Sadece Migros'ta bulunan Star Wars "Güç Uyanıyor" Kart Koleksiyonunun her birinde Star Wars'ın 7 filminden seçilmiş önemli sahne ve karakterler yer alacak. Oyun kurgusu için kartın arka tarafında Star Wars serisiyle ilgili soru, diğer tarafındaysa bu sorunun cevabını veren görsel bulunacak. 17 Aralık-23 Ocak tarihleri arasında sürecek kampanya boyunca, Star Wars hayranları ekstra ücret karşılığında bu kartları saklayabilecekleri bir koleksiyon albümü de satın alabilecek.

Kampanya süresince orijinal Star Wars ışın kılıcı 39,90 lira, Star Wars oyun figürleri 29,90 lira, büyük set 49,90 lira; Star Destroyer set 119,90 liradan indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Ayrıca Star Wars'ın vizyona girişine özel tasarlanan Hayat Su 1 lira; Nesquik 6,95 lira, Duracell piller ise 11 lira ile 19,90 lira arasında değişen fiyatlarla Star Wars hayranlarıyla buluşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Migros'tan Star Wars Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Derya imece: Bu ne alaşkına bu ne? Alan sizin belanı versin 0 0 Yanıtla

Advertisement