Milan Cimbom'un Yıldızı İçin Geliyor! - Son Dakika
Spor

Milan Cimbom'un Yıldızı İçin Geliyor!

Milan Cimbom\'un Yıldızı İçin Geliyor!

Kötü gittiği Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund yenilgisiyle bir darbe daha alan Galatasaray'da transferde sıcak saatler yaşanıyor.

05.11.2014 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı kırmızılı takımın henüz yeni sözleşme önermediği ve teknik direktör Cesare Prandelli'nin ligdeki Kasımpaşa maçında ilk 11'e almadığı Wesley Sneijder'in ocak ayında takımdan ayrılabileceği iddia edilirken, Hollandalı yıldızın son talibi İtalyan devi Milan oldu.

Üç maçtır kazanamıyor

Geçtiğimiz sezon yaşadığı hayal kırıklığı sonrası bu sezona da kötü başlayan ve üç haftadır galibiyete hasret olan Filippo Inzaghi'nin ekibinin devre arasında en azından Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek adına büyük bir transfer operasyonu yapması beklenirken, sarı kırmızılı takımdan ayrılması beklenen Sneijder'in ilk hedef olduğu iddia edildi.

Sneijder'in menajeri doğruladı

Yıldız oyuncunun menajeri Galatasaray yönetiminin henüz yeni sözleşme için herhangi bir teklif yapmadığını belirtirken, Sneijder'in bu durumdan dolayı huzursuz olduğunu ifade etmişti.

Japonya'dan da talip var

Öte yandan Japonya basınından Nikkan Sports’un iddiasına göre FC Tokyo, Galatasaray'da mutsuz olduğu vurgulanan Wesley Sneijder'ı yakın takibe aldı. Haberde, Tokyo ekibinin ilk tercihinin Barcelonalı Xavi olduğu, ancak listede Sneijder ve Diego Forlan gibi yıldız isimlerin de bulunduğu yazıldı.

Lige damga vurdu

Galatasaray'ın bu sezon en dikkat çeken ismi olan Sneijder, özellikle Fenerbahçe derbisinde attığı iki muhteşem golle dikkat çekmişti. Ligde oynadığı 8 maçta gol kaydeden Sneijder, Şampiyonlar Ligi'ndeyse henüz gol atma başarısı gösteremedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Milan Cimbom'un Yıldızı İçin Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement