Milan'ın 30 milyon euroluk Eljif Elmas planı - Son Dakika
Spor

Milan'ın 30 milyon euroluk Eljif Elmas planı

Milan, Napoli'de forma giyen Eljif Elmas'ı transfer etmek için 30 milyon euroyu gözden çıkardı.

09.11.2019 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2017 yılında Makedonya'nın Rabotnicki takımından alınan ve hem Fenerbahçe'de hem de milli takımda oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Eljif Elmas 16 milyon euro karşılığında Napoli'ye transfer olmuş, genç yeteneğin Serie A'da forma giymesi özellikle sarı lacivertli taraftarları bir hayli memnun etmişti.

MILAN'DAN ELMAS'A 30 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Carlo Ancelotti ile ligde inişli çıkışlı bir performans çizen Napoli'de Eljif Elmas 9 maçta forma giyerken, 20 yaşındaki orta sahanın İtalya futboluna hemen adapte olması büyük takdir topladı. Serie A dışında Şampiyonlar Ligi ve Makedonya Milli Takımı'nda da boy gösteren Eljif'i Milan'ın istediği öğrenilirken, Boban ve Maldini'nin yıldız futbolcu için 30 milyon euroluk teklif hazırladığı belirtildi. Benaccer, Kessie, Biglia gibi tecrübeli oyunculardan beklenen verimi alamayan kırmızı siyahlı ekibin Eljif Elmas'a kancayı taktığı ifade edilirken, tecrübeli Teknik Direktör Ancelotti'nin öğrencisini bırakmak istemediği bildirildi.

Milan'ın 30 milyon euroluk Eljif Elmas planı

GALATASARAY ELİNDEN KAÇIRMIŞTI

2017 yılında ilk olarak Galatasaray'a teklif edilen Eljif Elmas'ı Fenerbahçe kapmış, dönemin başkanı Aziz Yıldırım oyuncu için Rabotnicki'ye yetiştirme parası verip Eljif'i İstanbul'a getirtmişti.

MERİH DEMİRAL'İ DE İSTİYORLAR

Sezon başı transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Merih için 35 milyon euroluk resmi teklif sunan ancak bu teklifi reddedilen AC Milan, Ocak ayı için Juventus'un kapısını bir kez daha çalacak.

Mateo Musacchio, Mattia Caldara ve Leo Duarte ile savunmada problemler yaşayan ve bir türlü ideal savunma kurgusunu hazırlayamayan Milan'ın milli futbolcuyu kadrosuna katmak için bu kez 40 milyon euroluk bir teklif yapması bekleniyor.

Milan\'ın 30 milyon euroluk Eljif Elmas planı

Son Dakika Spor Milan'ın 30 milyon euroluk Eljif Elmas planı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Realist: Merih ile bunun aynı haberde olmaları merih e hakaret tir aradaki kalite farkı aşırı fazla 3 0 Yanıtla
  • gfg: bu italyanlarda futboldan anlamıyor boşa atıcak çok paraları var elife verilcek para direk çöpe atılcak para 1 2 Yanıtla
  • Baskan: Bu haber doğru çıkarsa cinconlular parayı ali koç verdi der kesin)) 1 1 Yanıtla
  • Korhan: Penaltı Var Fener 0 2 Yanıtla
  • Temel: Fener pay alsın diye fiyat yükseltiyor.Şu anki Fener kaç para ki bu o kadar eder 0 0 Yanıtla
  • MAESTRO: Yalan ya adam daha napolide forma giyemiyor formundan dolayı 0 0 Yanıtla

Advertisement