Milas Gençlikspor Kulübü'ndeki hırsızlık ve yangınla ilgili 4 gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Milas Gençlikspor Kulübü'ndeki hırsızlık ve yangınla ilgili 4 gözaltı

Milas Gençlikspor Kulübü\'ndeki hırsızlık ve yangınla ilgili 4 gözaltı

Muğla'nın Milas ilçesinde Milas Gençlikspor Kulübü'ne ait binada meydana gelen hırsızlık ve yangın olayıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

20.02.2022 09:47  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesinde Milas Gençlikspor Kulübü'ne ait binada meydana gelen hırsızlık ve yangın olayıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Milas ilçesi Lozan Caddesi'nde bulunan Milas Gençlikspor Kulübü'ne ait binada önce hırsızlık, ardından da yangın meydana geldi. Yaşanan olayın ardından kulüp yönetimi tarafından yanan binanın önünde basın açıklaması yapılarak olay kınandı. Bazı eşyaların çalınmasının yanı sıra lavaboları kırılan, muslukları sökülen kulüp binasında daha sonra çıkan yangında şampiyonluk kupalarının, plaketlerin, kulübün arşivlerinin yok olması üzerine kundaklama şüphesi üzerinde duruldu. Olayın ardından Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Kısa sürede hırsızlık ve yangınla ilgili 4 kişinin kimliğine ulaşıldı. V.Ç., F.B ve H.Ç. hırsızlık olayından, H.S. ise yangına sebebiyet vermekten gözaltına alındı. Şahıslarla ilgili adli tahkikat devam ederken, kulüp binasındaki yangının kundaklama değil, sokakta yaşayan, kalacak yeri olmadığı için de kulüp binasına girip ısınmak için ateş yakan H.S.'nin dikkatsizliği nedeniyle çıktığı belirlendi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Milas Gençlikspor Kulübü'ndeki hırsızlık ve yangınla ilgili 4 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.


Advertisement