Milas'ta Kadınlara Sağlık Konferansı - Son Dakika
Yerel

Milas'ta Kadınlara Sağlık Konferansı

Milas\'ta Kadınlara Sağlık Konferansı

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Doktorum" programının ünlü doktoru Op.Dr.Aytuğ Kolankaya, ilçedeki bayanlara hastalıklarla ilgili konferans verdi.

09.04.2012 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Doktorum" programının ünlü doktoru Op. Dr. Aytuğ Kolankaya, ilçedeki bayanlara hastalıklarla ilgili konferans verdi.

Kanal D ve Milas Belediyesi katkılarıyla "Doktorum" programının ünlü doktoru Op. Dr. Aytuğ Kolankaya Milas'a geldi. Yapılan toplantıda bölge halkının yoğun ilgisi dikkat çekti.

Programın açılış konuşmasını yapan Milas Belediyesi Başkanı Muhammet Tokat, "Sayın Aytuğ Kolankaya'nın Milas'a gelmesinden onur ve şeref duydum" dedi ve ekledi, "Kolankaya ilerde eğer İstanbul'dan sıkılıp Milas'a yerleşmek isterse kapımız sonuna kadar açık." dedi.

Op. Dr. Aytuğ Kolankaya; Milas'ı çok beğendiğini, Ege insanının sıcakkanlılığını çok sevdiğini dile getirdi. Artık tüp bebek tedavisinde İstanbul'a gelmeye gerek kalmadığını, ilgili doktorlarla anlaşarak tedavinin burada da yapılabileceğini, sadece sonuca doğru beş günlük İstanbul'a gelmesi gerektiğini söyledi. Bu tür toplantılarla halkı aydınlattıklarını belirten Op. Dr. Aytuğ Kolankaya; Anadolu'nun çeşitli yerlerine giderek bu konulara dikkat çektiklerini dile getirdi.

Toplantının yapıldığı salonda izdiham yaşandı. Toplantıya katılan ve yer bulamayan izleyiciler sahneye oturdu. İlgiden memnun kalan Op. Dr. Aytuğ Kolankaya, kadın hastalıkları ve tüp bebek konularına değindi. Yaklaşık bir saat süren toplantıda modern tıpta yaşanan tüp bebekle ilgili gelişmeler geniş yer buldu. Merak edilen sorulara açıklık getiren doktor, izleyicilerden yönetilen soruları da cevapladı. Birkaç kişiye indirimli tedavi sözü vererek, ünlü doktor ilçeden ayrıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas'ta Kadınlara Sağlık Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement