Miley:The Movement Belgeseli 2 Ekim'de MTV'de - Son Dakika
Güncel

Miley:The Movement Belgeseli 2 Ekim'de MTV'de

Miley:The Movement Belgeseli 2 Ekim\'de MTV\'de

Miley:The Movement Belgeseli 2 Ekim çarşamba günü MTV'de yapılacak gala ile seyirciyle buluşuyor.

25.09.2013 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MTV, Miley Cyrus'un son zamanlarda müzik hayatındaki başarılı çıkışını, Disney ikonundan pop stara dönüşmesi derinlemesine konu alan "Miley: The Movement" belgeseli 2 Ekim Çarşamba günü saat 10:00'da yapılacak gala ile seyirciyle buluşuyor…

MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde; En İyi Kadın, En İyi Klip, En İyi Pop ve En İyi Amerikan Sahne olmak üzere dört farklı dalda aday olarak gösterilerek Video Müzik ödülleri'nde dikkatleri üzerine toplayan ve satışlarda liste başı olan Twerk dansı ile günlük alışkanlıkların dışına çıkan Miley Cyrus'u"The Movement" belgeselinde keşfedeceğiz.

2 Ekim'de galası yapılacak "Miley: The Movement" 60 dakika sürüyor ve Miley Cyrus'un müzik dünyasındaki başarılı yükselişini konu alıyor. Cyrus: "Tüm hayranlarımın benimle birlikte stüdyoda, yolda ve hatta performans sırasında yanımda olmasını istiyorum. Siz de benimle birlikte bu çılgın hareketin bir parçası olacaksınız" dedi.

Miley Cyrus aynı zamanda, 8 Ekim'de çıkacak Bangerz albümü için hazırlanıyor. Stüdyoda ve yolda verdiği mücadelelerini, zaferlerini tutkulu bir şekilde yer verirken, konser provalarını ve medyada yer alan çılgınlıklarını ve 2013 MTV Video Müzik Ödülleri'ndeki Robin Thicke ile yaptığı potpori ile dikkat çekiyor. Yeni albümünde Mike Will, Pharrell, Future, and Will.i.am gibi ünlü yapımcılarla çalışan Miley'nin "Bangerz" albümü ön sipariş ile istenebiliyor. iTunes üzerinden "Wrecking Ball" ve "We Can't Stop"şarkılarına ulaşılabiliyor.

Ekim ayından itibaren "Miley:The Movement" belgeseli tüm MTV kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Film, Lady Gaga, Drake,Nicki Minay, Britney Spears ve daha birçok ünlü isimler ve son olarak Demi Lovato için çekilen belgeselden esinlenerek ortaya çıktı.

2013 Avrupa Müzik Ödülleri 10 Kasım Pazar günü Amsterdam'dan canlı yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Miley:The Movement Belgeseli 2 Ekim'de MTV'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement