Milk&Sugar Özel Performansıyla Çeşme Kafepi Beach Club'ta! - Son Dakika
Güncel

Milk&Sugar Özel Performansıyla Çeşme Kafepi Beach Club'ta!

Milk&Sugar Özel Performansıyla Çeşme Kafepi Beach Club\'ta!

Avrupa'nın en iyi DJ'leri arasında yer edinen ve tüm dünyanın yakından tanıdığı Milk&Sugar ile 29 Temmuz Cuma gecesi KafePi Beach Club' ta eğlenin!

27.07.2011 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yıllarda gençler arasında fenomen haline gelen "KafePi" , Çeşme' nin en güzel koyu Aya Yorgi' de açılan KafePi Beach Club' da yaz sezonuna damgasını vuruyor. Çeşme'ye yepyeni bir soluk getiren"KafePİ Beach Club", retro çizgilerin ön plana çıktığı renkli tasarımı ve birbirinden lezzetli mönüsü, açıldığı günden beri artan müdavimleriyle hem gündüzlerinizi bir dinlenceye, akşamüstlerinizi ise eğlenceye çevirerek hareketli bir yaza ev sahipliği yapıyor.

Tüm dünyanın yakından tanıdığı Milk&Sugar' ı ağırlayan "KafePi Beach Club"

29 Temmuz Cuma gecesi, eğlenceyi doruklara taşımaya hazırlanıyor. 1996'da Londra'dan yayılan ilk disco-house hareketin etkisi altında Michael "Milk" Kronenberger ve Steffen "Sugar" Harning, 2000 yılında kazandıkları Alman Dans Müzik ödülüyle elde ettikleri başarı sonrasında Madonna, Jamiraqouai, Usher, Janet Jackson, Mya gibi isimlere yaptıkları remixlerle tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine kavuşan Milk&Sugar, "Has your Man Got Soul" single'i ile dünyaca ünlü house DJ'leri Roger Sanchez,Eric Morillo gibi isimlerin de dikkatini çeken Alman grup, dünya listelerini sallamaya devam ediyor.

Avrupa'nın en iyi DJ'leri olarak gösterilen "Let the sunshine","Stay Araound" ve "Hey(Nah Neh Nah)" gibi parçalarıyla müzik piyasasında fırtına gibi esen Milk&Sugar 29 Temmuz Cuma gecesi KafePi Beach Club'ta..

Çeşme' nin en güzel koyu Aya Yorgi'de bulunan "KafePi Beach Club" 29 Temmuz Cuma gecesi sizleri Milk&Sugar ile sezonun en eğlenceli gecesine bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milk&Sugar Özel Performansıyla Çeşme Kafepi Beach Club'ta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement