Millet "Gezi" Parkı Kullanıma Açıldı - Son Dakika
Güncel

Millet "Gezi" Parkı Kullanıma Açıldı

Millet "Gezi" Parkı Kullanıma Açıldı

Bakırköy Belediye Meclisi'nin aldığı kararla Millet "Gezi" Parkı adıyla Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in yaklaşık 2.000 Bakırköylüye verdiği iftar yemeği ile kullanıma açıldı.

31.07.2013 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan Millet Parkı yenileme çalışmalarının ardından Bakırköy Belediye Meclisi'nin aldığı kararla Millet "Gezi" Parkı adıyla Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in yaklaşık 2.000 Bakırköylüye verdiği iftar yemeği ile kullanıma açıldı.

Millet Gezi Parkı'nda sert zemin alanının azaltılarak yeşil alan miktarının yüzde 30 artırıldığını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," 9.710 metrekarelik alanda kurulu Millet Gezi Parkı'nda yeşil alanı 5.331 metrekareye çıkarttık. Parkta ayrıca 92 metrekarelik kuru havuz, 630 metrekare çocuk oyun alanı ve fıskiyeli oyun havuzu, 143 metrekare açık hava spor alanı ve da bulunmaktadır.Parktaki çocuk oyun gruplarını da değişik yaş grubu çocuklara hitap edecek şekilde değiştirdik. Park alanında mevcut ağaç ve bitkilere ilave olarak 27 adet gümüşi ıhlamur ağacı, 3 adet erguvan ağacı, 70 adet ortanca, 63 abelya, 154 ardıç, 200 pitosporum, 87 lavanta, 107 altuni taflan ve 798 alev çalısı dikilmiştir. Ayrıca parkın otomatik sulama sistemi tamamen değiştirilmiştir."dedi.

İftar yemeğine CHP Bakırköy İlçe Başkanı Sait Yücel, meclis üyeleri ve muhtarlarda katıldı.

İftar yemeğinin ardından Bakırköy Müftüsü Zakir Uzun tarafından dua okundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Millet 'Gezi' Parkı Kullanıma Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement