Millet İttifakı'ndan Bayraklı'da "Büyük Yürüyüş" - Son Dakika
Güncel

Millet İttifakı'ndan Bayraklı'da "Büyük Yürüyüş"

Millet İttifakı'nın ortak adayları CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, binlerce Bayraklılı'nın katılımıyla Mansuroğlu mahallesinde "Büyük Yürüyüş" gerçekleştirdi.

29.03.2019 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dev boyutta Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerinin de taşındığı yürüyüşte, evlerinin balkonlarından korteji takip eden vatandaşlar da bayrak sallayarak, alkış tutarak destek verdi. Yürüyüş boyunca hep bir ağızdan "İzmir Marşı"nı söyleyen vatandaşlar, sokakları da Türk Bayrakları ve CHP bayraklarıyla donattı.

Bayraklı'nın en büyük caddeleri arasında yer alan Mustafa Kemal ve Sakarya Caddesi boyunca gerçekleştirilen "Büyük Yürüyüş" e CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal'ın yanı sıra CHP İzmir milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Sevda Erdan Kılıç, 24. Dönem milletvekili Mustafa Balbay, İyi Parti İzmir milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, İyi Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, İyi Parti İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAYRAKLI MARKA KENT OLACAK

Manavkuyu mahallesinde son bulan yürüyüşün ardından gerçekleştirilen mitingde konuşan CHP Adayı Serdar Sandal şunları söyledi:

"Bizim çıktığımız yol hizmet yolu. Kimseyi ötekileştirmeden, etnik, dini, siyasi kimliğine bakmadan Bayraklı'nın tamamına hizmet için yola çıktık. Bayraklı'yı çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınların omuzlarında dünyanın marka kentlerinden biri haline getireceğiz. Demiryolunu yerin altına alacağız, Smyrna Meydanını yeniden düzenleyeceğiz. Laka ve Bornova deresini Eskişehir'deki Porsuk çayı gibi yapacağız. Bayraklı'nın mahallelerinin neredeyse tamamının umutla beklediği kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. Bu konuda da arkamızda 6 bakanlıktan daha büyük bir bütçesi olan İzmir Büyükşehir belediyesi var. Orada da arkamızda adam gibi adam, vicdanlı, namuslu, dürüst Tunç Başkan var. Tunç Başkanımla Bayraklı'yı yeniden marka kent haline getireceğiz. Bayraklı, sadece İzmir değil, sadece Türkiye değil, tüm dünyada marka kent olacak".

31 MART'TA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Miting alanındaki vatandaşlarla birlikte "Hak, hukuk, adalet" sloganları atan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ise İzmir'de yeni bir hikaye yazacaklarını söyledi. Tüm vatandaşları "Başka bir İzmir" için sandığa giderek oy vermeye davet eden Soyer şöyle konuştu:

"Seçime 2 gün kaldı. 2 gün sonra hakikatten bahar gelecek ve yepyeni bir tarih yazmaya başlayacağız. Yepyeni bir hikaye yazmaya başlayacağız. İzmir'in kullanılmayan tüm imkanlarını seferber edeceğiz. Tarımda, sanayide, teknolojide o kadar çok yapacak işimiz var ki üretimi büyüteceğiz, güçlendireceğiz ve İzmirli'nin yediği ekmeği büyüteceğiz. 1 Nisan'dan itibaren yepyeni bir İzmir, yepyeni bir Türkiye doğacak göreceksiniz. 2 gün sonra birçok şey değişecek. Serdar Başkanımla el ele o kadar çok çalışacağız, o kadar güzel çalışacağız ki başkanımın söylediklerini ve fazlasını yapacağız. İzmir'in doğduğu yer Smyrna yani Bayraklı. İzmir'in markalaşması için Smyrna'yı gün ışığına çıkaracağız.Smyrna'yı ve Homeros'u tüm dünyaya tanıtacağız. Bu kenti bu 2 önemli turizm potansiyeli ile tüm dünyada marka kent haline getireceğiz. Bütün bunları yapmak için de sandığa gitmemiz lazım. 1 oy geleceğimiz için, bir oy iş için aş için, bir oy inandığınız gibi yaşamaya devam etmek için, bir oy özgürlüğünüz için, bir oy bağımsızlığımızı korumak için, bir oy refahımızı büyütmek için, bir oy hepimiz için. Unutmayın bir oy eksikse çok eksiğiz çok. Unutmayın pazar günü sandığa eksiksiz gideceğiz. Çünkü Türkiye'nin İzmir'den büyüyen umuda ihtiyacı var. Türkiye'ye o umudu vermek hepimizin boynunun borcudur. Bizi gömmeye çalışıyorlar. Ama nafile. Bilmiyorlar ki biz tohumuz. Gömüldükçe bir gider bin geliriz. Onun için, yepyeni bir hayatı kurmak üzere 31 Mart'ta sandıkları patlatacağız"

SOYER VE SANDAL İLE YENİ DÖNEM

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper de AK Parti'nin 2009 yılında Bayraklı'yı ilçe haline getirirken sınırlarını seçim sonuçlarına göre masa başında çizdiğini, ancak halkın bu oyunu bozduğunu hatırlatarak "2009'da AK Parti'nin masa başında yaptığı planları halk bozdu. Onların unuttuğu bir şey var. Ne planı yaparlarsa yapsınlar bu halk sandıkta her oyunu bozar ve bozmaya devam edecek. Bayraklı'da Serdar Sandal, Büyükşehir'de de Tunç Soyer ile 1 Nisan'dan itibaren yepyeni, Türkiye'ye örnek olacak bir dönem başlayacak" dedi.

İyi Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu ise "Millet İttifakı olarak vatanını, milletini, bayrağını seven, yolu Mustafa Kemal Atatürk'ün yolu olan tüm arkadaşlarıma selam olsun. Bizler bu seçimde pırıl pırıl bir insan, ahlaklı vicdanlı, dürüst insan Serdar Sandal'ı destekliyoruz, Büyükşehir'de de tabi Tunç Başkanı destekliyoruz. Şimdiden seçimi kazandığımızı biliyoruz ama öyle bir fark atalım, İzmir ve Bayraklı'dan öyle bir tokat atalım ki, Ankara'dan sesi duyulsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Millet İttifakı'ndan Bayraklı'da 'Büyük Yürüyüş' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu
    01:33 Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulmuş bir kadın cesedi bulundu. Cesedin kimlik tespiti için adli tıp kurumuna kaldırılmasıyla birlikte zanlı ya da zanlıları bulmak için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.

  • İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    01:29 İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza; İskenderun ilçesi Numune Mahallesi'nde meydana geldi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Gaziantep'te Yol Kenarında Silahla Öldürülen Kadın Bulundu
    01:25 Gaziantep'te Yol Kenarında Silahla Öldürülen Kadın Bulundu

    Gaziantep-Nizip kara yolunun 11. kilometresinde bir kadının yol kenarında hareketsiz yattığını görenler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri, kadının silahla öldürüldüğünü belirledi. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının cesedi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı
    01:20 Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı.

  • Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'
    01:15 Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Selçuk'ta düzenlenen mitingde projelerini anlatarak heyecanını İzmir halkıyla paylaştı.

  • Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım
    01:13 Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sandık güvenliğine dikkati çekerek "Onlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde de 'Kazandık, aramızda kalsın öndeyiz, kazanıyoruz.

  • Ümraniye'de iş yerinde korkutan yangın
    01:11 Ümraniye'de iş yerinde korkutan yangın

    Ümraniye Yamanevler Mahallesi Sanayi Caddesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, elektrik kontağından kaynaklandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları yapıldı.

  • Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahla Vurulmuş Kadın Cesedi Bulundu
    01:09 Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahla Vurulmuş Kadın Cesedi Bulundu

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu. Ceset, kimlik tespiti için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayın faillerini yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

  • Edirne'de gastronomi yolculuğu başladı
    01:07 Edirne'de gastronomi yolculuğu başladı

    Edirne Valiliği, Osmanlı Saray Mutfağı lezzetlerini kitaplaştırarak gelecek nesillere aktarmak amacıyla bir proje başlattı. Edirne'de düzenlenen iftar programında geçmişten günümüze gelen lezzetlerin yer aldığı bir menü sunuldu. Proje kapsamında 87 farklı çeşidin yer aldığı bir kitap oluşturulacak ve Edirne'nin gastronomi turizmi geliştirilecek.


Advertisement