Millet İttifakı Ortak Politikalar Mutabakat Metni Tanıtım Toplantısı'nda Sunumlardan Önce Videolar Yayınlandı - Son Dakika
Güncel

Millet İttifakı Ortak Politikalar Mutabakat Metni Tanıtım Toplantısı'nda Sunumlardan Önce Videolar Yayınlandı

Millet İttifakı’nın “Ortak Politikalar Mutabakat Metni” bugün, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da düzenlenen toplantı ile açıklandı. Tanıtım toplantısında, altı siyasi parti genel başkan yardımcılarının sunumlarından önce, mutabakat metninin konu başlıkları ile ilgili videolar yayınlandı.

30.01.2023 13:20  Güncelleme: 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Millet İttifakı'nın "Ortak Politikalar Mutabakat Metni" bugün, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen toplantı ile açıklandı. Tanıtım toplantısında, altı siyasi parti genel başkan yardımcılarının sunumlarından önce, mutabakat metninin konu başlıkları ile ilgili videolar yayınlandı.

Millet İttifakı'nın "Ortak Politikalar Mutabakat Metni" bugün, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen toplantı ile açıklandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu salona birlikte girdi. Toplantıya; CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, mutabakat metnine ilişkin hazırlanan sinevizyon gösterimi yapıldı. Burada, Millet İttifakı'nın iktidarında yapılacaklar sıralandı. Her bir partinin genel başkan yardımcısı, Ortak Politikalar Mutabakat Metni'nin bir bölümünü açıkladı. Her açıklamadan önce, mutabakat metninde yer alan konu başlıkları ile ilgili kısa videolar izletildi.

Millet İttifakı Ortak Politikalar Mutabakat Metni Tanıtım Toplantısı\'nda Sunumlardan Önce Videolar Yayınlandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Millet İttifakı Ortak Politikalar Mutabakat Metni Tanıtım Toplantısı'nda Sunumlardan Önce Videolar Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement