Millet TL'sine de Ekonomisine Sahip Çıkıyor" - Son Dakika
Güncel

Millet TL'sine de Ekonomisine Sahip Çıkıyor"

- Erzincan Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Bedir Limon'un açıklaması Memur-Sen Erzincan temsilcisi Nebi Gül'ün açıklaması "Millet TL'sine de ekonomisine sahip çıkıyor"Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bedir Limon: "Dolarla, avroyla işimiz yok, işimiz Türk parasıyla.

14.08.2018 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Erzincan Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Bedir Limon'un açıklaması

Memur-Sen Erzincan temsilcisi Nebi Gül'ün açıklaması "Millet TL'sine de ekonomisine sahip çıkıyor"

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bedir Limon:

"Dolarla, avroyla işimiz yok, işimiz Türk parasıyla. Kentte esnafımız çeşitli kampanyalar yaptı. Dolar avro bozdurana yemek, çay ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Dün olduğu gibi bugün de devletimizin, milletimizin yanındayız"

ERZURUM - Doğu Anadolu'daki çeşitli sivil toplum kuruşları (STK) Türkiye ekonomisine yönelik spekülatif ataklara tepki gösterdi.

"Amerika, krizin ve şiddetin merkezidir"

Memur-Sen Erzincan İl Temsilcisi Nebi Gül, ekonomiye yapılan manipülatif saldırıların ABD Başkanı Trump'un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla yeni bir döneme girdiğini hatırlattı.

Gül, şunları kaydetti:

"Trump'ın açıklamaları aşikarın beyanından başka anlam taşımamaktadır. Zira biz son zamanlarda ekonomimize karşı yapılan operasyonların emperyalizmin Türkiye'ye dönük olarak geliştirdiği 'Ahlaksız stratejinin' daha önce terör örgütleri eliyle gerçekleştirdiği saldırıları, 15 Temmuz işgal girişimi gibi bir taktikselin devamı olduğunu biliyoruz. Yine biz biliyoruz ki özellikle 2008 finansal kriziyle büyük bir darboğaza girmiş olan kapitalist emperyalizm ve onun en tepesindeki elitlerin yönettiği ABD'nin 1945'ten sonra geliştirdiği taktik stratejiler bir bir iflas etmektedir. Tam da bu sebepten dolayı büyük bir akıl tutulması yaşanmaktadır. Dolayısıyla Amerika krizin ve şiddetin merkezidir, ülkemizin de içinde bulunduğu otuz ülkeye karşı neresinden bakarsanız bakın küresel çapta bir yıkımın kapısını aralayacak olan 'ticaret savaşları' stratejisi başka nasıl açıklanabilir."

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bedir Limon da milletin Türk lirasına sahip çıktığına işaret ederek, "Dolarla, avroyla işimiz yok, işimiz Türk parasıyla. Kentte esnafımız çeşitli kampanyalar yaptı. Dolar avro bozdurana yemek, çay ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Dün olduğu gibi bugün de devletimizin, milletimizin yanındayız." dedi.

Milletin bu desteği 15 Temmuz'da da gösterdiğini anlatan Limon, "Ülkemizin bu sıkıntıların altından kalkacağına inanıyorum. Ülkemiz büyük bir ülke çok arbedeler atlattı. Onların altından nasıl kalktıysa bununda altından kalkacağına canı gönülden inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Millet TL\'sine de Ekonomisine Sahip Çıkıyor"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Millet TL'sine de Ekonomisine Sahip Çıkıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi
    16:44 Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi

    Bingöl'ün Yedisu ilçesinde ormanlık alanın yakınındaki bahçelikte gezinen 2 bozayı yavrusu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki ormanın yakınındaki bahçelik alanda yanlarında anneleri olmayan 2 bozayı yavrusu görüldü. Bahçede gezinerek etrafta yiyecek aradıkları sanılan bozayı yavruları, bir süre sonra insanları görünce ormanlık alana doğru kaçtı. Sevimli bozayı yavruları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

  • Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi
    16:44 Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinde çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi. Operasyon sonucunda ruhsatsız tabancalar, bıçaklar, senetler ve tapu kayıtları gibi belgeler bulundu. İvrindi Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında işlem başlattı.

  • Çiğdem Gegeoğlu Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi
    16:43 Çiğdem Gegeoğlu Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi

    Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na Çiğdem Gegeoğlu seçildi. Meclisin ilk toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Gegeoğlu, seçilmesinden dolayı gurur duyduğunu ve heyecanlı olduğunu belirtti. Toplantıda 1. başkanvekilliğine Serdar Çığla, 2. başkanvekilliğine Vedat Koyuncu, katip üyeliklere ise Salih Akar ve Mehmet Güneş Yılmaz seçildi.

  • Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı
    16:42 Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı

    Polonya, Portekiz ve Danimarka'dan gelen öğrenciler Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli'yi ziyaret etti. Başkan Şehirli, öğrencilere hoş geldiniz diyerek, şehirlerini ve ilçelerini tanıtmalarını istedi. Ayrıca, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

  • Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor
    16:39 Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor

    Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından düzenlenen 'Edebiyatta Çeviri ve Karşılıklı Öğrenme' konulu seminer, Türkiye ve Çin'den yazar ve şairleri bir araya getirdi. Seminer, Türklerin Çin edebiyatına olan ilgisini ortaya koyarken, Türk yayıncıların Çin'deki etkinliklere katılımı iki ülke arasındaki bağları güçlendirdi. Kırmızı Kedi Yayınevi, Çin'de ofisi bulunan ilk Türk yayınevi olma özelliğini taşıyor ve Çin edebiyatından daha fazla yazarı Türkiye'ye kazandırmayı hedefliyor.


Advertisement