Milletimizin Asker ve Polisimize Yardım Etmesini Bekliyorum" - Son Dakika
Güncel

Milletimizin Asker ve Polisimize Yardım Etmesini Bekliyorum"

Milletimizin Asker ve Polisimize Yardım Etmesini Bekliyorum"

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu sağ ayağını kaybeden gazi Nusret Doğan (47), "Polis ve askerimiz teröristlere karşı mücadele ederken milletimizin de asker ve polisimize yardım etmesini bekliyorum.

18.09.2018 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu sağ ayağını kaybeden gazi Nusret Doğan (47), "Polis ve askerimiz teröristlere karşı mücadele ederken milletimizin de asker ve polisimize yardım etmesini bekliyorum." dedi.

Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Güneydoğu gazisi olduğunu, bir kamu kurumunda görev yaptığını belirtti.

Nusret Doğan, İzmir'de 1994 yılında vatani görevini yaparken, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine görevlendirildiğini aktardı.

Şemdinli ilçesinin Mezargedik Tepesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyon sırasında teröristlerce önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu sağ ayağını kaybettiğini anlatan Doğan, protez ile yaşamını sürdürdüğünü dile getirdi.

"Allah'a şükür bir sıkıntımız yok. Allah, devletimize ve vatanımıza zeval vermesin." diyen Doğan, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifa diledi.

Doğan, "Polis ve askerimiz teröristlere karşı mücadele ederken milletimizin de asker ve polisimize yardım etmesini bekliyorum." diye konuştu.

Doğan'ı ziyaret eden İl Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi de şehitlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Tüm gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlayan Çiftçi, "Şehitler sayesinde bu vatan topraklarında yaşıyoruz." ifadesini kullandı.

Çiftçi ve İl Müftülüğü Engelli Hizmetleri Koordinatörü Ali Çelik, gazi Doğan'a Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletimizin Asker ve Polisimize Yardım Etmesini Bekliyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement