Milletvekili Adayı Erdoğan İçin Kurban Kesildi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adayı Erdoğan İçin Kurban Kesildi

Milletvekili Adayı Erdoğan İçin Kurban Kesildi

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan için, Araban ilçesine bir kırsal mahallede koç kurban edildi.

27.10.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan için, Araban ilçesine bir kırsal mahallede koç kurban edildi.

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdoğan, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, belediye meclis üyeleri, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kesney, ilçe teşkilatı üyeleri ve partililerle birlikte ilçeye bağlı Eski Altıntaş, Esentepe, Fakılı, Taşdeğirmen, Aşağı Karavaiz, Küçüklü, Sarıtepe, Gözey kırsal mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette yoğun ilgi gören milletvekili Erdoğan'a, bsazı mahallelerde davul ve zurna ile karşılandı. Erdoğan için Fakıllı Mahallesi'nde bir koç kurban edildi. Kurban eti, fakirlere dağıtılırken, aynı mahallede Milletvekili Erdoğan ve beraberindekiler için yaklaşık 300 kişilik sofra kurularak, yemek ikram edildi. Mahalleli hizmetler için Milletvekili Erdoğan ve beraberindekilere teşekkür etti. Mahallle ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Erdoğan, Cumhuriyetin kuruludğu günden itibaren Ak Parti hükümetleri gibi hizmet eden bir başka partinin olmadığını ifade etti.

Erdoğan, " Türkiye'deki siyasi partiler içerisinde, Cumhuriyet tarihinden bu güne kadar AK Parti hükumetleri gibi hizmet veren başka bir parti olmadı. Bugün AK Parti'nin dışındaki diğer partiler için 'Türkiye, kalkınmış kalkınmamış' önemli değil. 7 Haziran seçimlerinde bazı CHP'liler, 'HDP barajı aşsın' diye kendi partilerini bırakıp, başka partiye oy verdiler. HDP Kürtlerin temsilcisi değil. Eğer öyleyse, Kürt bölgesindeki, Kürt halkına hizmet veren hastaneleri neden bombalıyor. Türkiye'de Kürt halkına da sahip çıkan bir lider varsa o da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Dinimizde ırkçılık lanetlenmiştir. Biz milletimizin birliğine, bütünlüğüne çalışıyoruz. 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri, ne AK Parti, ne CHP, ne MHP, ne de HDP'nin seçimidir. Bu seçim Türkiye'nin seçimidir" dedi.

8,5 yıllık milletvekilliği döneminde bölgede yapılan hizmetleri de hatırlatan Erdoğan, Ak Partili milletvekili ve siyasetçilerin sarf ettiği çaba ve mücadele ile üretilen hizmetlere ise kimsenin zarar vermeye hakkın olmadığını ifade etti. Kürtlerin temsilcisi olduğunu savunan HDP'nin samimi olmadığını belirten Erdoğan, "Sadece baraj yapımı için 8,5 yılımı verdim. Bir barajın inşaatının başlatılması o kadar kolay olmuyor. Bu kadar uzun sürede, emek verilerek ülke ve bölge halkının geliri için, refahı için, 'Kürt halkının geliri yükselsin' diye AK Parti hükumeti tarafından başlatılan baraj inşaatları Güneydoğu da, PKK tarafından bombalanıyor. HDP, madem Kürt halkının temsilcisiymiş. O zaman neden bölgede, yol yapımında çalışan inşaat makineleri bombalanıp yakılıyor. Bölgedeki Kürt halkına hizmet veren hastaneler, bombalanıp, yakılıp, yıkılıyor. Biz bu ülkeyi böldürüp, bir Ermeni Devleti kurulmasına müsade etmeyiz" dedi. Erdoğan, Türkiye'nin iç ve dış tehditlerine karşı ordunun tepeden tırnağa modernize edildiğini söyledi. Dışarıdan gelen merminin Ak Partilileri öldürmeyeceğini vurgulayan Erdoğan,"Silahlı kuvvetlerimizin ihtiyacı olan tamamen yerli, modern silahları üreterek ordumuzu baştan sonra modernize ettik. Bu modernizeye devam ediyoruz. Allah'ın izniyle bundan sonra Türk Ordusu'na kimsenin gücü yetmez. Bizi düşmanın mermisi öldürmez, 1 Kasım seçimlerinde sizler bizlere sahip çıkmazsanız, o zaman bizler ölürüz. Sizlerde mazlum kalırsınız" ifadelerini kullandı. Erdoğan Sarıtepe Kırsal mahallesinde ikamet eden kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getiren Araban Belediyesi Meclis Üyesi ve Arabanlı genç iş adamı Halil Şahin'in babası Ali Şahin ile annesi Ayşe Şahin'in evlerinde ziyaret ederek zemzem suyu içti.

Erdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte gittiği Elif Mahallesi'nde de ilgi gördü. Elif Belediyesi hizmet binası önünde toplanan mahalleliye hitap eden Başkan Şahin, "Elif Mahallemize verdiğimiz hizmetlerin devamı için, 1 Kasım seçimlerinde de daha önceki seçimlerde olduğu gibi, Kuran-ı Kerim'in ilk harfi olan 'elif' gibi dimdik duracağınızdan şüphem yok. AK Parti hükumeti döneminde emir alan ülke değil emir veren ülke olduk. Polisime, askerime el kaldırıp kurşun sıkan terör örgütüne lanet olsun. Bu gün tüm İslam ülkeleri Türkiye'ye bakıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol, su ve altyapı medeniyettir dediği gibi, AK Parti olarak bizim Türkiye ve Elif için yapacağımız daha çok işimiz var diye konuşan Şahin'in sözleri Fatma Bacı tezahüratlarıyla sık sık kesilmesi üzerine, 'Fatma Bacınız, sizin emrinizdedir'. 1 Kasım seçimleri parti seçimi değil, Türkiye'nin seçimidir"dedi.

Elif kırsal mahallesinde taziye ziyaretine geçen Şahin ve Erdoğan ile beraberindeki heyet daha sonra Yukarı Karavaiz kırsal mahallesini de ziyaret ederek mahalle sakinlerine kısa birer konuşma yaptı. Erdoğan ile Şahin ilçe merkezine dönerek grup Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisindeki Cafe Park'ın salonunda Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ile birlikte Gaziantep'te yayın yapan televizyonların ortak canlı yayınına katıldı.

Erdoğan ile Şahin canlı yayından sonra ilçeden ayrılarak Gaziantep'e döndü. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adayı Erdoğan İçin Kurban Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement