Milletvekili Adayı Sedat Namal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adayı Sedat Namal Açıklaması

Milletvekili Adayı Sedat Namal Açıklaması

AK Parti Karabük ikinci sıra Milletvekili adayı Sedat Namal, 7 Haziran seçimlerinde sandıktan çıkan sonucun milletin iradesi olduğunu ve milletin bu kararına saygı duyduklarını söyledi.

18.06.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük ikinci sıra Milletvekili adayı Sedat Namal, 7 Haziran seçimlerinde sandıktan çıkan sonucun milletin iradesi olduğunu ve milletin bu kararına saygı duyduklarını söyledi.

7 Haziran seçimlerinde Karabük'ü Ankara'da temsil edecek olan AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ve MHP Milletvekili Durmuş Yalçın'a başarılar dileyen Namal, " Bundan sonraki süreçte Karabük'ün olabilecek bütün projelerinde destekçileri oluruz. Karabük halkı verdiği oylarla kendine hizmet edecek insanları seçti. Biz Karabük'teyiz. Karabük'te olmaya da devam edeceğiz. Karabük'ün menfaatleri ve çıkarları olan ne varsa mücadelemizi vereceğiz. Bizim için ülkenin geleceği önemli. Görüldüğü gibi HDP'nin oy oranı arttı. MHP ve CHP bu dönemde sağduyulu taraftarıyız. Koalisyonlarda partilerin inadı ülkeyi zora sokar. Bu yüzden sağ duyu önemli. Ak Parti bu seçimde kendine düşen mesajı almıştır, değerlendirmiştir, bir daha ki seçimlerde bu mesajlar doğrultusunda bizler elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bildiğiniz gibi Karabük'ün önümüzdeki 50 yılını kurtaracak olan iki önemli proje var. Eskipazar Endüstri Bölgesi ve Filyos Projesi. Biz bunların dün olduğu gibi bugünde takipçisi olacağız. AK Parti Milletvekilimiz Osman Kahveci bunların takipçisi olacaktır, yine MHP Milletvekili Durmuş Yalçın kendisi Demir Çelik Sanayinde faaliyet gösteren bir iş adamı, kendiside bu konunun takipçisi olacaktır, bu bağlamda Belediye Başkanı Rafet Vergili'de Demir Çelik Sektöründe, oda bu konuların takipçisi olacaktır" dedi.

KOALİSYON SEÇİM HÜKÜMETİ OLACAKTIR

AK Partinin koalisyon hükümeti kurulması noktasında Ana Parti olacağını ve tüm açılımlara açık bir kapısı olduğunu kaydeden Namal " Seçim akşamı MHP ve CHP liderlerinin yapmış oldukları konuşmaları ile sanki toprak kazanmış, zafer kazanmış HDP gerçeği de ortada. Erken seçim için buna göre değerlendirmeler yapmak gerekir. Koalisyon hükümeti kurulur ama bana göre kısa vadeli ve seçim hükümeti olur diye düşünüyorum. " dedi

KARABÜK'ÜN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bundan sonraki siyasi çizgisi hakkında da konuşan Namal, "Bundan sonra parti teşkilatlarımızın, Genel Merkezimizin alacağı kararlar, yapılacak anketler bundan sonraki siyasetteki çizgimizi belirleyecektir. Bütün yaptığım görevlerde olduğu gibi, Karabük'teydik ve yine Karabük halkıyla iç içe olacağız. Karabük'ün menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.

Ticaret ve Sanayi Odasında göreve gelirken ekip olarak geldiklerini belirten Namal, arkadaşlarının tercihinin önemli olduğunu vurgularken, siyasetin ön palanda olduğunun altını çizdi. Bazı yorumlara bakıyorum ve bizim öyle bir düşüncemiz yok. TOBB'den aynı şekilde teklif geldi. OBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, her zaman kapılarının açık olduğunu, görevimin hazır olduğunu tarafıma beyan etmişlerdir. Kendisine teşekkür ediyorum. Ama ben Karabük'teyim, Karabük menfaatleri doğrultusunda halkımla iç içe tüm projeleri takip etmeye devam edeceğim" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adayı Sedat Namal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement