Milletvekili Ali Fazıl Kasap: "Törende İsmim Anons Edilmedi, Bu Tutumu Kınıyorum" - Son Dakika
Politika

Milletvekili Ali Fazıl Kasap: "Törende İsmim Anons Edilmedi, Bu Tutumu Kınıyorum"

Milletvekili Ali Fazıl Kasap: "Törende İsmim Anons Edilmedi, Bu Tutumu Kınıyorum"

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Domaniç’te düzenlenen Hayme Ana’yı Anma ve Göç Şenlikleri töreninde isminin anons edilmemesi üzerine programı organize eden başta Kütahya Valiliği olmak üzere organizasyon komitesini eleştirdi.

03.09.2018 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Domaniç'te düzenlenen Hayme Ana'yı Anma ve Göç Şenlikleri töreninde isminin anons edilmemesi üzerine programı organize eden başta Kütahya Valiliği olmak üzere organizasyon komitesini eleştirdi.

Kasap, Kütahya'nın seçilmiş bir milletvekiline karşı bu şekilde bir yaklaşım içerisine giren bu zihniyeti kınadığını belirterek, "Her yıl düzenli olarak yapılan Hayme Ana'yı Anma ve Göç Şenlikleri bu yıl Domaniç'te gerçekleşti. Kütahya Valiliğinin organize ettiği bu programa Kültür bakanı başta olmak üzere tüm partilerin temsilcileri katıldı. Ancak muhalefet partisi milletvekili olarak ismimin anons edilmemesi tam anlamıyla bir aymazlıktı. Seçilmiş bir milletvekiline karşı hasmane bir tutum içerisine girmek gerçekten üzüntü verici. Kütahya Valiliği, 'muhalefet partisi milletvekilini anons ettirmeyerek' acaba iktidarın valisi olduğunu mu ispatlamıştır? Buradan başta Kütahya Valiliği olmak üzere bu tarz bir yaklaşım içerisine giren herkesi kınıyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Ali Fazıl Kasap: 'Törende İsmim Anons Edilmedi, Bu Tutumu Kınıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement