Milletvekili Ceyda Çetin Erenler: "Hiç Bir Güç, Milli İradenin Karşısında Duramaz" - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Ceyda Çetin Erenler: "Hiç Bir Güç, Milli İradenin Karşısında Duramaz"

Milletvekili Ceyda Çetin Erenler: "Hiç Bir Güç, Milli İradenin Karşısında Duramaz"

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, hiç bir gücün milli irade karşısında duramayacağını ifade etti.

28.02.2019 20:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, hiç bir gücün milli irade karşısında duramayacağını ifade etti.

28 Şubat'ta halkın büyük eziyetlere maruz kaldığını kaydeden Ceyda Çetin Erenler, "Gün; her geride bırakılan günün mukayasesi yapıldığı zaman anlam kazanır. Unutmak değil, hatırlayarak yaşamak ve yaşanılanlardan ibret alarak geleceğimize emin adımlarla yürümeliyiz. İnsani değerlerimizi ve toplumları millet yapan temel değerleri göz önünde bulundurarak hedeflerimizi gerçekleştirmeliyiz. Ülkemiz tarihinde 28 Şubat kararları olarak bilenen; milletimize eza ve bütünlüğümüze ceza olarak nitelendirilebilecek sürece kısaca değinmek isterim.Hiçbir güç ve irade yoktur ki millet iradesinden daha güçlü, milletten daha üstün olsun. Demokrasiye balans ayarı yaptıklarını söyleyenler ve bin yıl sürecek kararlar aldık diyerek, milli iradeyi görmezden gelenler milletimizin feraseti sayesinde akamete uğramışlar, işlemiş oldukları cürümlerin altında kalmışlardır. Sincan'da tankları yürüterek milli iradeye ayar vermeye çalışan o zihniyet 15 Temmuz'da tanklarının millet tarafından nasıl teslim alındığını da idrak etmiş olmalıdır.Hafıza-ı Beşer nisyan ile malüldür. Unutmamak gerekir ki dün ile bu günün mukayesisi yapılsın. Unutulmasın ki bu millet ne badireler atlatmış ne eziyetlere maruz bırakılmıştır. İnancından ötürü ötekileştirilen kardeşlerimiz, ikna odalarında ideoloji seanslarına mecbur bırakılan insanımız, başı kapalı olduğu için eğitim hakkı ellerinden alınan evlatlarımızı bir an olsun unutmadık.Başörtülü olması gerekçesiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul Salonu'ndan çıkarılarak yemin etmesine izin verilmeyen Merve Kavakçı hanımefendi sanıyorum içine düşülmüş olan vahim durumu çok net ifade etmektedir. Baskılarla ve dayatmalarla post modern adını verdikleri darbe ile hükümeti istifaya zorlayanlar millet ile oyun olmayacağını milli iradeye baş kaldırılamayacağını öğrenmeye mecburdurlar.Millet ile oyun olmaz, millet baskı altına alınmaz, millete efendilik yapılmaz. Bilinmelidir ki milli iradenin karşısında hiçbir engel duramaz" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Ceyda Çetin Erenler: 'Hiç Bir Güç, Milli İradenin Karşısında Duramaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement