Milletvekili Çilez, Asfalt Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Çilez, Asfalt Çalışmalarını İnceledi

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Merzifon ilçesindeki Aşağıbük, Ortabük ve Yukarıbük köy grup yolunda yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

27.09.2018 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Merzifon ilçesindeki Aşağıbük, Ortabük ve Yukarıbük köy grup yolunda yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Milletvekili Çilez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köy yollarının şehir standartlarına getirilmesi için çaba sarf edildiğini söyledi.

AK Parti iktidarları döneminde köylerin rahata kavuştuğunu vurgulayan Çilez, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hükümetimizin yollara vermiş olduğu önemi artık herkes çok iyi biliyor. Bizler halkımızın refahı ve güvenliği için yapılması gereken her projenin arkasındayız. Biz AK Parti iktidarları döneminde köylerimizde çok işler yaptık. Kanalizasyonlar, içme suyu depoları, içme suyu şebekeleri ve köy içi kilit parkeleri, çocuk parkları var. Yine köylerimizin çoğunluğunda kilitli parke taşı döşendi. Bugün Bük köylerine yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."

Çilez'e incelemelerinde, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, eski AK Parti Amasya Milletvekili Akif Gülle, AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu ve il genel meclisi üyeleri eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletvekili Çilez, Asfalt Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement