Milletvekili Eldemir, Bilecik Tso Meclis Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Eldemir, Bilecik Tso Meclis Toplantısına Katıldı

Milletvekili Eldemir, Bilecik Tso Meclis Toplantısına Katıldı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nın aylık olağan meclis toplantısına AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir katıldı.

22.11.2016 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)'nın aylık olağan meclis toplantısına AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir katıldı.

Bilecik TSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı(KOSGEB) İl Müdürü Kadir Er, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Bilecik Şube Ofisi Koordinatörü Fatih Aydın, Esnaf ve Kefalet Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Ergül, Mimarlar Odasını Temsilen Didem Mean Aydoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Esel, TOBB Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Öztürk, dernek ve oda temsilcileri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantı Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur'un açılış ve teşekkür konuşmalarıyla başladı. Ayrıca toplantının geniş katılımlı gerçekleşmesini sağlayan, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri de hazır bulundu. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir toplantıda 2016 yılında Bilecik ve Türkiye'de yapılan yatırım ve harcamalara değindi. Ayrıca 2017 yılı Bilecik bütçesi yapılan yatırımlar gerçekleşecek projeler hakkında bilgi verdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Eldemir, Bilecik Tso Meclis Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement