Milletvekili Erdoğan'dan Moğolistan'a Fetö Uyarısı - Son Dakika
Yaşam

Milletvekili Erdoğan'dan Moğolistan'a Fetö Uyarısı

Milletvekili Erdoğan\'dan Moğolistan\'a Fetö Uyarısı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, kendisini mecliste ziyaret eden Moğolistanlı heyete, terör örgütlerinin altından ABD’nin çıktığını belirterek, uyarılarda bulundu.

29.03.2018 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, kendisini mecliste ziyaret eden Moğolistanlı heyete, terör örgütlerinin altından ABD'nin çıktığını belirterek, uyarılarda bulundu.

Moğolistan Genel Sekreteri Amarbayasgalan Dashzegve, Genel Başkan Yardımcısı Baasantsogt Tuntuu, Milletvekilleri Ayursaikhan Tumurbaatar, Undarmaa Batbayar İl Teşkilat ve Belediye Başkanı Batsuuri Gombodorj, İl Valisi Galsandondog Damdın ve beraberindeki heyet, Mart ayı başında Moğolistan'ın en büyük devlet nişanı verilen AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Türkiye-Moğolistan Dostluk Grubu Başkanı Mehmet Erdoğan'ı TBMM'de ziyaret etti.

Yapılan görüşmelerde kendisine verilen Moğolistan'ın en büyük devlet nişanı olan 'Kutup Yıldızı Devlet Nişanı' için Moğol heyetine teşekkür eden Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Moğolistan için de büyük bir tehdit olduğunu ifade etti. Terör örgütlerinin tamamının altından ABD'nin çıktığını söyleyen Erdoğan, "Terör örgütlerinin tamamında, dünyanın neresinde bir terör örgütü varsa altından Amerika çıkar. Mesela Afrin'de kovaladığımız PKK ve 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunan FETÖ gibi" dedi.

Moğolistan'da 2008'de Orhun Abideleri müzesiyle Bilge Kağan karayolu açılışını yaptıklarını da hatırlatan Erdoğan, " Türkmenistan'da toplantıdayken Türkiye'den acı haber geldi. Ak Tütün karakolumuza saldırı düzenlenmiş 11 askerimiz şehit olmuştu. Bunun üzerine o gün Başbakanımız olan bugünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Moğolistan'a gelemedi, geri döndü. Beni ve o günkü Başbakan Yardımcısı, bugünkü partimizin Siyasi Hukuk İşleri Başkanımız Hayati Yazıcı'yı bu müzeleri ve yolu açmak için Moğolistan'a gönderdi. Biz TİKA marifetiyle yapılan müze ve yolun açılışını yaptık. Moğolistan'a ilk ziyaretimdi ama orada Moğolistan'ın bir kültür yapısı olduğunu gördük. Bunu bir şekilde turizme dönüştürmek lazım. Ama bunun yanında Moğolistan'ın ticaret, yatırım, istihdam, sanayi eksiği var. Bunların giderilmesi lazım. Birlikte hizmet edilmesi gerekiyor" diye konuştu.

FETÖ'nün hoşgörü ve eğitim kisvesi altında yol aldığını hatırlatan Erdoğan, Türkiye'de 15 Temmuz'daki darbe girişiminde olduğu gibi bir anda düğmeye basarak tüm ülkeyi teslim almaya çalıştıklarını kaydetti.

Moğolistan Genel Sekreteri Amar Bayasgalan Dashzeg ise sıcak karşılama nedeniyle Milletvekili Erdoğan'a teşekkür ederek, iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirmesi için çalışmaların hızlandırması gerektiğini ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Milletvekili Erdoğan'dan Moğolistan'a Fetö Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Depremin Vurduğu Hatay'da Yeni Evler Teslim Ediliyor
    16:00 Depremin Vurduğu Hatay'da Yeni Evler Teslim Ediliyor

    Hatay'da yaşanan deprem sonrası evi yıkılan Osman Kara, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evinin anahtarını alarak mutluluğunu dile getirdi. Hatay'da TOKİ tarafından yapılan konutlar, depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.

  • Giresun'da kamyonetin beton ayağa çarptığı kazada 1 ölü, 2 yaralı
    15:41 Giresun'da kamyonetin beton ayağa çarptığı kazada 1 ölü, 2 yaralı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana gelen kazada, kamyonetin üst geçidin beton ayağına çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı, ancak ağır yaralanan bir kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Avcılar Ak Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu: +1 Kat İmar Hakkı ile Mülk Sahipleriyle Uzlaşacağız
    15:25 Avcılar Ak Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu: +1 Kat İmar Hakkı ile Mülk Sahipleriyle Uzlaşacağız

    AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Abdullah Küçükoğlu, yerel seçimler öncesinde 100 günde 1000'den fazla programa katılarak seçmenlerle buluştu. Küçükoğlu, Avcılar halkının değişim istediğini belirterek, seçimlerde büyük bir farkla kazanacaklarını ifade etti. Kentsel dönüşüm konusuna da değinen Küçükoğlu, +1 Kat imar hakkı vaadiyle deprem riski taşıyan binaları yenilemek için mülk sahipleriyle uzlaşacaklarını söyledi.

  • İstanbul'da iş yerinde öldürülen kişinin sırrı çözüldü: Anneme sarkıntılık yaptığı için öldürdüm
    15:17 İstanbul'da iş yerinde öldürülen kişinin sırrı çözüldü: Anneme sarkıntılık yaptığı için öldürdüm

    İstanbul Bahçelievler'de bir iş yerinde yanan cesedin, annesine sarkıntılık yaptığı için öldürülen 39 yaşındaki Mustafa Bayraktar'a ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili 22 yaşındaki B.D. gözaltına alındı. B.D.'nin ifadesinde cinayeti işlediğini ve cesedi yok etmek için yaktığını söyledi. Soruşturmanın ardından 3 kişi adliyeye sevk edildi.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • 3 yıl önce evlenmişlerdi! Yapışık ikizlerin düğününden kareler ortaya çıktı
    15:07 3 yıl önce evlenmişlerdi! Yapışık ikizlerin düğününden kareler ortaya çıktı

    Yapışık ikizler Abby ve Brittany Hensel, 2021 yılında ABD'li bir gazi ile evlenmişti. Çocuk sahibi olmak isteyen ikizler ve eşinin düğünde çekilen kareleri ise yıllar sonra ortaya çıktı.

  • Hatay'da deprem sonrası restore edilen Hünkar Mescidi ibadete açıldı
    14:57 Hatay'da deprem sonrası restore edilen Hünkar Mescidi ibadete açıldı

    Hatay'da 6 Şubat 2023'teki depremlerde hasar alan ve gerçekleştirilen restorasyon sonrası ibadete açılan Hünkar Mescidi'nde cuma namazı kılındı. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen mescit, bugün kılınan cuma namazıyla ibadete açıldı. Vali Mustafa Masatlı de yeniden ibadete açılan mescitte, vatandaşlarla cuma namazını kıldı. Depremlerde zarar gören diğer tarihi yapılarla ilgili de restorasyonun devam ettiğini vurgulayan Masatlı, Ramazan Bayramı'nda da Sarımiye Camisi'ni ibadete açmayı planladıklarını söyledi.

  • Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı
    14:56 Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı

    Güngören'de bir binanın balkonunda bulunan kombinin patlaması sonucu yangın çıktı. Üst katta mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

  • İzmit'te kafeteryada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi
    14:37 İzmit'te kafeteryada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir kafeteryada çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişi ayakta tedavi edildi. Sekapark'ta bulunan kafeteryanın mutfak kısmında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına sağlık, itfaiye ve polis ekipleri müdahale etti. Dumandan etkilenen 2 kişi sağlık personeli tarafından ayakta tedavi edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, kafeteryada hasar meydana geldi.


Advertisement