Milletvekili Fırat Besni İlçesi Hakkında Bilgiler Aldı - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Fırat Besni İlçesi Hakkında Bilgiler Aldı

Milletvekili Fırat Besni İlçesi Hakkında Bilgiler Aldı

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti Besni İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başkan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

05.01.2018 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti Besni İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başkan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat, parti binası girişinde AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, gençlik kolları, kadın kolları ve partililer karşıladı. Besni ilçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve parti üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili İbrahim Halil Fırat, ilçenin durumu hakkında bilgiler alarak ilçenin sorun ve sıkıntılarının olup olmadığı konusunda Başkan Çiğdem ile fikir alış verişlerinde bulundu. Milletvekili İbrahim Halil Fırat'ın gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Çiğdem, il ve ilçe kongrelerini birlik ve beraberlik içerisinde tamamladıktan sonra hep beraber hizmet yolunda yürümeye devam ettiklerini söyledi. Besni'nin büyümesi ve gelişmesi için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini dile getiren Başkan Çiğdem, "24 Aralık itibariyle Adıyaman'da ilçe kongreleri ve en son il kongrelerimizle beraber kongre sürecini tamamlayıp yine hep beraber yolumuza devam ediyoruz. Bu manada özellikle il kongremizde göstermiş olduğunuz katılımdan dolayı kadın kollarına, gençlik kollarına, teşkilatımızın her kademesinde görevli bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben teşkilatım ve Besni halkı adına ziyaretinden dolayı Milletvekilimiz İbrahim Halil Fırat'a, teşekkür ediyorum" dedi. Kongreleri yapılan ilçeleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde ve çalışmalar hakkında bilgiler aldıklarını dile getiren AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, "Ben öncelikle yeniden ilçe başkanlığına seçilen Mustafa Çiğdem ve yönetim kurulu üyelerine, gençlik kolları başkanı Ferhat Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine ve yeni seçilen Kadın Kolları Başkanı Semra Semiz'e başarılar diliyorum. Teşkilatlarımız bu zaman üzerine düşen bütün sorumluluklarını yerine getirmiştir ve bundan sonrada üzerine katarak daha iyi nasıl olabiliriz çabası içerinde olacağına inancım tamdır. Biz bir arada birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olduğumuz müddetçe inşallah daha uzun mesafeli yollara devam edeceğiz. Besnili hemşehrilerimiz AK Parti'yi her zaman desteklediler. Son seçimlerde ise daha büyük bir destek vererek çok büyük bir katkı sundular ve cumhurbaşkanımıza çok büyük bir hediye verdiler. Bundan sonrada destek vereceklerine inanıyorum. Besnili hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz teşkilat olarak da gece gündüz demeden, kapı kapı dolaşarak, yüzde 68 oyumuzu nasıl yüzde 78'e çıkarabiliriz, bunun hesabını yapmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Fırat Besni İlçesi Hakkında Bilgiler Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement