Milletvekili İshak Gazel, Diyanet Vakfı'na 2 Hisse Kurban Bağışında Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili İshak Gazel, Diyanet Vakfı'na 2 Hisse Kurban Bağışında Bulundu

Milletvekili İshak Gazel, Diyanet Vakfı'na 2 hisse kurban bağışında bulunduKÜTAHYA - Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Türkiye Diyanet Vakfı'na 2 hisse kurban bağışında bulundu.

20.07.2018 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milletvekili İshak Gazel, Diyanet Vakfı'na 2 hisse kurban bağışında bulundu

KÜTAHYA - Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Türkiye Diyanet Vakfı'na 2 hisse kurban bağışında bulundu.

Vekaletle kurban kesim programı kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar'dan bilgi alan Gazel, Türkiye Diyanet Vakfı'na vekalet yoluyla yurt içi ve dışı olmak üzere 2 hisse kurban bağışı yaptı.

Müftü Hazırlar, Milletvekili Gazel'e kurban kampanyası verdiği destek sebebiyle teşekkür etti. Hazırlar, "Bilindiği gibi, Türkiye Diyanet Vakfımız, Anadolu insanımızın, milletimizin iyilik lideri olarak 7 kıtada iyilik hakim oluncaya kadar şiarıyla yola çıktı ve Anadolu insanın vekaletini emanet bildi ve onu ulaştırmaya gayret ediyor. Her yıl olduğu gibi Diyanet İşleri Başkanlığımız Türkiye Diyanet Vakfı ile beraber milletin güven duyduğu, itimat ettiği bir kurum olarak bu emaneti mazluma, mağdura bu konuda muhtaçlara ulaştırmak için gayret ediyor. Ben bu anlamlı kampanyamıza destek veren vekilimize yürekten teşekkür ediyorum. Kendilerinin bu yardımları öyle ümit ediyorum ki örneklik teşkil edecek. Yurt içi ve yurt dışı vekalet takdim ediyor. Cenab-ı Hak kabul buyursun ve kendilerinden razı olsun" şeklinde konuştu.

Diyanet camiasını hizmetlerini yakından takip ettiğini ifade eden Milletvekili İshak Gazel, "İl Müftümüz Hüseyin Hazırlar hocamın nezdinde Türkiye Diyanet teşkilatına ve Diyanet Vakfına teşekkürü borç biliyorum. Şu anda biz Türkiye'de yaşayan Müslümanlar olarak dünyadaki Müslüman kardeşlerimizle birlik ve beraberlik hedefi doğrultusunda bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Diyanet Vakfımız da bu çalışmaya en çok hizmet eden kurumlarımızdan Diyanet İşleri teşkilatımızda sahih dinin kitap ve sünnet eksenli din anlayışının en net ve kesin bir şekilde temsil edildiği sıhhatli kurum olarak bu görevi çok güzel bir şekilde yerine getiriyor. Bir Müslümanın şu anda en önemli gündemi bütün dünya Müslümanlarının vahdeti olmalıdır. Bu anlamda bu tarz yapılan çalışmalarda bu birlikteliğin sağlanmasının alt yapısını ve zeminini oluşturuyor. Benim babam da Diyanet Vakfının bir personeli. Bu nedenle çocukluğumdan beri Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Diyanet Vakfımızın yapmış olduğu çalışmalara vakıf bir insanım. Bu çalışmaların nerelerde, nasıl, hangi şartlar altında yapıldığını ve hangi insanlara yardım götürüldüğünü bizzat yaşayan, gören insanlardan birisiyim. Dolayısıyla gönül huzuru içerisinde bir bende bütün hemşerilerimizi Türkiye Diyanet Vakfının bu kampanyasına katılmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Milletvekili İshak Gazel, Diyanet Vakfı\'na 2 Hisse Kurban Bağışında Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili İshak Gazel, Diyanet Vakfı'na 2 Hisse Kurban Bağışında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement