Milletvekili Karakuş, Memur-Sen Başkanlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Karakuş, Memur-Sen Başkanlarıyla Buluştu

Milletvekili Karakuş, Memur-Sen Başkanlarıyla Buluştu

AK Parti Kilis Milletvekili Op.Dr.Fuat Karakuş, Kilis'teki Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) bağlı olarak faaliyet yürüten sendikaların il başkanlarıyla, Memur-Sen binasında bir araya geldi.

25.02.2013 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kilis Milletvekili Op. Dr. Fuat Karakuş, Kilis'teki Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) bağlı olarak faaliyet yürüten sendikaların il başkanlarıyla, Memur-Sen binasında bir araya geldi.

Toplantıya; Memur-Sen Kilis İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı

Bekir Şen, Sağlık-Sen İl Başkanı Hüseyin Özcan, Toç-Bir-Sen İl Başkanı Sinan Bulut, Diyanet-Sen İl Başkanı Recep Yıldız, Enerji-Bir-Sen İl Başkanı Ahmet Uğur Özil, Büro Memur-Sen İl Başkanı Veysel Tacoğlu, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Abdurrahman Datoğlu katıldı.

Memur-Sen Kilis İl Temsilcisi Bekir Şen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 'Kamuda Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyası' kapsamında Kilis'te 10 bin imza toplandığını söyledi. Şen, "Artık bu sorunun muhatabı siyaset kurumudur. Kıyafet özgürlüğünün yasal bir güvenceye kavuşmasını istiyoruz" diye konuştu.

Şen, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurum ve okullardaki yönetici atamalarıyla ilgili Türkiye genelinde bazı illerin başlattığı atama takviminin Kilis'te de en kısa zamanda yapılması gerektiğini belirterek, konuyla ilgili olarak Milletvekili Karakuş'tan destek istedi.

AK Parti Kilis Milletvekili Op. Dr. Fuat Karakuş ise burada yaptığı konuşmada, "AK siyaset halkla iç içedir. Ben sizlerden biriyim; sizin gibi yaşıyor, sizin hissiyatınızı taşıyorum. Bu ilin sorunlarını çözüme kavuşturmak için varım. Ülkemiz AK Parti ile, hizmette geçmişle kıyaslanamayacak kadar hamleler yapmıştır. Çalışanın maşını IMF'den aldığı borç para ile ödeyen bir yapıdan, IMF'ye borç verecek bir duruma gelmiştir. Dünya, Türkiye'nin 10 yılda yaptığı atılımların nasıl yapıldığını araştırmaya ve ülkemizi model almaya başlamıştır. Hükümetimiz bu çalışmaları halkından aldığı destek ve güvenle yapmaktadır. Yerelde ve ülke genelinde yaptığımız çalışmalar, yapacaklarımızın bir göstergesidir" dedi.

Kılık kıyafet özgürlüğü noktasında Memur-Sen'in yaptığı çalışmayı takdirle karşıladığını söyleyen Karakuş, "İnşallah bu sorunu çözeceğiz. Aslında kıyafet konusu üçüncü dünya ülkelerinin sorunudur. Günümüz Türkiye'sine yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurum ve okullardaki yönetici atamalarıyla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşeceğini, gerekirse konuyu Milli Eğitim Bakanlığı'na taşıyacağını kaydeden Karakuş, katılanların sorularını da cevaplandırdı. Karakuş, "Memur-Sen'i her zaman önemsiyorum. Duruşunu, toplumsal olaylara yaklaşımını, ülke gündemine olan bakışını ve katkısını, çalışanların hak ve özgürlükleri için verdiği mücadeleleri takdirle karşılıyorum. Sivil örgüt olarak Kilis yerelindeki sorunların çözümü noktasındaki olumlu ve yapıcı yaklaşımlarınıza, gösterdiğiniz sıcak ve yoğun ilgiye teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Karakuş, Memur-Sen Başkanlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement