Milletvekili Kendirli; "Kırşehir Köylerine Millet Konağı Yapılıyor" - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Kendirli; "Kırşehir Köylerine Millet Konağı Yapılıyor"

Milletvekili Kendirli; "Kırşehir Köylerine Millet Konağı Yapılıyor"

AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2. yüz günlük icraat programı kapsamında köy ve mahallelerde sosyal dokuyu geliştirmek için millet konakları yapılacağını söyledi.

27.02.2019 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2. yüz günlük icraat programı kapsamında köy ve mahallelerde sosyal dokuyu geliştirmek için millet konakları yapılacağını söyledi.

Milletvekili Kendirli, "Millet Konakları'nın yapılması kapsamında uygulama projelerinin hazırlanması ve ihale süreçlerine başlanıldı. Millet Konaklarının yapımı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi ve yapımı gerçekleştirilecek. Bölge Müdürlüğümüz ve İl Özel İdaresi tarafından ilimizde yapılacak olan Millet Konaklarının altyapı çalışmaları yürütülmektedir".dedi.

Köy ve mahallelerde sosyal dokunun geliştirilmesi ve güçlendirilmesinin hedeflendiğinin çalışma hakkında bilgilendirme yapan milletvekili Kendirli, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti seçim manifestosunda da yer verdiği 'değer üreten şehir' vurgusuna hizmet edecek Millet Konakları Projesi ile köy ve mahallelerdeki sosyal dokunun güçlenmesi planlanmakta.

Bu Çerçevede köylerimize yapılacak olan 25 adet Millet Konaklarının bütçe, proje ve ihale süreçleri yoğun çalışma sonucu bitirildi. Şehrimiz, Millet Konaklarını Türkiye genelinde ilk tamamlayan iller arasına girdi. Yapılacak olan 25 adet Millet Konaklarına ilave olarak 25 adet köyümüzde de Millet Konaklarının çalışmaları devam etmektedir. Çalışma sonucunda toplamda 50 köyümüz Millet Konağına kavuşacak." dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Kendirli; 'Kırşehir Köylerine Millet Konağı Yapılıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement