Milletvekili Soysal Halk Günü Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Soysal Halk Günü Düzenledi

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Çayıralan ilçesinde halk günü düzenleyerek, vatandaşların sorunları dinledi.

14.04.2018 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Çayıralan ilçesinde halk günü düzenleyerek, vatandaşların sorunları dinledi.

AK Parti Çayıralan İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda Soysal, vatandaşların isteklerini dinleyerek tek tek not aldı.

Soysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, her ayın belli günlerinde halk günleri düzenleyerek, vatandaşla bir araya geldiklerin onların dertlerini dinlediklerini söyledi.

Vatandaşın her zaman Ankara'ya gelemediğini bu sebeple kendilerinin vatandaşın ayağını geldiğini anlatan Soysal, "İlçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde vatandaşımızla bir araya geliyor, dertlerini ve bizlerden beklentilerin dinliyoruz. Elimizden geldiğince sorunları çözmeye, talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz." dedi.

Halk günü toplantısına Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, AK Parti İlçe Başkanı Arif Akpınar, il genel meclis üyeleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Soysal, toplantı sonrası Çayıralan Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletvekili Soysal Halk Günü Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement