Milletvekili Tayyar'dan Merkel-Trump Görüşmesindeki Tokalaşma Krizine Gönderme - Son Dakika
Politika

Milletvekili Tayyar'dan Merkel-Trump Görüşmesindeki Tokalaşma Krizine Gönderme

Milletvekili Tayyar\'dan Merkel-Trump Görüşmesindeki Tokalaşma Krizine Gönderme

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Merkel-Trump görüşmesindeki tokalaşma krizine gönderme yaparak, "Beyaz Saray’daki görüşmeyi izleyen herkes Erdoğan gibi bir lidere sahip olduğu için gurur duymalıdır" dedi.

17.05.2017 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Merkel-Trump görüşmesindeki tokalaşma krizine gönderme yaparak, " Beyaz Saray'daki görüşmeyi izleyen herkes Erdoğan gibi bir lidere sahip olduğu için gurur duymalıdır" dedi.

Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bir televizyon kanalında yaptığı değerlendirmelerde dün akşam saatlerinde Beyaz Saray'da gerçekleşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Donald John Trump görüşmesine de değindi. Tayyar, "Erdoğan-Trump görüşmesi ile iki lider birbirini tartmış oldu. Beyaz Saray'daki görüşmeyi izleyen herkes Erdoğan gibi bir lidere sahip olduğu için gurur duymalıdır" dedi. Almanya Başbakanı Angela Merkel ile tokalaşma krizi ile gündeme gelen Trump'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a misafirperverliğini gösterdiğini belirten Milletvekili Tayyar, "Erdoğan-Trump görüşmesini göğsümüz kabararak, gururla izledik. Erdoğan, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olmaktan öte bir anlam taşımaktadır" diye konuştu.

Merkel'e tokalaşma göndermesi

Tayyar, resmi twitter hesabından ise ABD Başkanı Trump'ın, 2 ay önce resmi ziyaret gerçekleştiren Almanya Şansölyesi Merkel arasındaki tokalaşma krizine gönderme yaparak, Türk ve Amerikan liderlerinin görüşmede çekilmiş fotoğrafları paylaştı. Tayyar, Erdoğan ve Trump'un tokalaşma fotoğraflarının yer aldığı paylaşımda, "Söze gerek var mı, nerden nereye" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Tayyar'dan Merkel-Trump Görüşmesindeki Tokalaşma Krizine Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement