Milletvekili Tin, Tarım Yatırımlarını Değerlendirdi - Son Dakika
Politika

Milletvekili Tin, Tarım Yatırımlarını Değerlendirdi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her ne söz verdilerse yerine getireceklerini söyledi.

29.09.2017 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her ne söz verdilerse yerine getireceklerini söyledi.

Milletvekili Tin, Acıpayam ilçesine bağlı Güney Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gireniz Vadisinde bulunan Hacıkurtlar, Boğazdere, Akşar ve Güney mahallelerinin muhtarlarıyla görüşen Tin, mahallelerin sorunlarını dinledi.

Gireniz bölgesinde yaşayan vatandaşların yoğunluklu geçim kaynağının tarım olduğunu ifade eden Tin, şunları söyledi:

"Acıpayam ilçemizde sulama projesi uygulanan mahallelerimiz var. Yine bazı mahallelerimizin de bu konuda talepleri oldu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her ne söz veriyorsak hep birlikte takipçisi olacak ve sözlerimizi yerine getirmenin, hizmet üretmenin gayretinde olacağız. Gireniz Vadisinde yaşayan vatandaşlarımızın tarımsal faaliyetlerini kolaylaştırmak adına önemli yatırımlar yaptık. Toplam 9 bin 800 dekar sahaya hizmet veren kanalın yenilenmesini yaparak, sulama suyu kayıplarını en aza indirdik. Yine 12 bin dekar araziye hizmet eden Alçı Gölcük sulaması ana kanal kaplamasının yapılmasını sağlayıp, su kaçaklarının önüne geçtik."

Birçok arazinin sulamaya açıldığını ve arazileri taşkınlardan korumak için dere ıslahlarının yapıldığını ifade eden Milletvekili Şahin Tin, "Güney Mahallemizde 22,5 metre yüksekliğinde ve 379 bin metreküp depolamaya sahip bin 50 dekar zirai arazinin sulanmasına hizmet edecek bir gölet yapıyoruz. Hedefimiz inşallah 2019 yılı içinde inşaatı tamamlayıp hizmete sunmak." dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ile AK Parti ilçe Başkanı Nurhayat Şanlı'nın da eşlik ettiği gezide Milletvekili Tin, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab'ta çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emin Güngör'ün Güney Mahallesinde oturan babası Ali Güngör'ü de ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milletvekili Tin, Tarım Yatırımlarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement