Milletvekili Tunç, Bartınspor Kongresinde Konuştu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç, Bartınspor Kongresinde Konuştu

Milletvekili Tunç, Bartınspor Kongresinde Konuştu

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartınspor kongrede yaptığı konuşmada, "Bartınspor'un ilimizin ismini taşıyan bir kulüptür."

13.08.2013 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın spor kongrede yaptığı konuşmada, "Bartınspor'un ilimizin ismini taşıyan bir kulüptür. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun, hepimizin ortak paydasıdır, bu güne kadar sahip çıktığımız gibi bundan sonra da hep birlikte sahip çıkmaya ve hak ettiği başarıları sağlamasına destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Bartınspor'un seçimli olağanüstü kongresi BTSO Konferans salonunda gerçekleştirildi. Kongreye Bartın Milletvekilleri Yılmaz Tunç, Rıza Yalçınkaya, Belediye Başkanı Cemal Akın, Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, CHP İl Başkanı Selim Karakaş, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, TSO Başkanı Cihat Çakır, Bartınspor yöneticileri, ASKF Bartın Başkanı Turgut Altınçubuk, STK temsilcileri, taraftarlar, Bartınspor üyeleri katıldı. Milletvekili Tunç, sporun ve futbolun çok önemli bir tanıtım aktörü olduğunu belirterek, Bölgesel Amatör ligde diğer illerin takımları ile karşılaşmalara gidecek olan Bartınsporun ilimizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını söyledi. Milletvekili Tunç, sporda tesisleşme anlamında Bartın'da önemli yatırımlara imza attıklarını belirten Milletvekili Tunç, Ömertepesi'deki toprak sahanın yerine seyirci tirübünleriyle, ışıklandırmasıyla, sentetik çim yüzeyiyle bir mini stadyumu Bartın'a kazandırdıklarını söyledi. İlçelerde ve beldelerdeki futbol sahaları, kapalı spor salonları inşa ettiklerini belirten Milletvekili Tunç, Atatürk stadyumunun onarımlarını ve çimlendirmesini yaparak bu yıl sezona hazır hale getirdiklerini söyledi. Bartın Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulunun açılmış olması ve Yüksekokula ait spor tesislerinin inşa edilmiş olmasının da Bartın'da spor alanında önemli bir kazanç olduğunu belirterek, Gençlik Merkezi, Yüzme Havuzu ve Sporcu fabrikası projelerini de Bartın'a kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Kongrede söz alan Bartınspor Kulüp Başkanı Ercan Aydın son yıllarda şansız bir şekilde hep finalden döndüklerini ve gereken dersleri çıkardıklarını belirterek "Bu yıl daha güçlü bir şekilde daha güçlü bir yönetimle guruptan çıkacağımıza inanıyorum. Bölgesel Amatör lig profesyonel gibi oynanıyor .Bu da ekonomik olarak ağır yükler getiriyor. Biz bütçemizi 3. Lig hedefine göre yapmak zorundayız. Bunun için destek bekliyoruz, geçen sezon Belediye otopark gelirleri ile Milletvekilimiz Yılmaz Tunç'un destekleri ile maddi sorunlarımızı aşmıştık, bu sezonda da yine siyasilerimizden, yerel yöneticilerimizden ve Bartın halkından destek bekliyoruz" diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Bartınspor Olağanüstü Kongresi'nde Başkan Ercan Aydın güven tazeledi. Yeni yönetime giren genç isimler dikkat çekti. İşte yeni Bartınspor Yönetimi; "Ercan Aydın, Yusuf Ziya Aldatmaz, Hüseyin Taner Çetin, Mustafa Genç, Mehmet Somaklı, Aykut Gün, Nazif Adalı, Emrah Taşdemir, Gürkan Akdağ, Bülent Ekşi, Sinan Kireç, Onur Aldatmaz, Mehmet Mescier, Göksel Demirli, Murat Yıldırım, Halil Ediz İğci, Fahrettin Akgül, Güngör Demirci, Aykut Oktay Ulu, Fatih Çeçen, Emre Tursun, Burhan Demirci, Erol Bakır, Hüseyin Akmaz, Abdülkerim Zurnacı." - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç, Bartınspor Kongresinde Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement