Milletvekili Uzer'den, Gaziantep'in Kurtuluşunun 96. Yıl Dönümünü Mesajı - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Uzer'den, Gaziantep'in Kurtuluşunun 96. Yıl Dönümünü Mesajı

Milletvekili Uzer\'den, Gaziantep\'in Kurtuluşunun 96. Yıl Dönümünü Mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, yayımladığı mesaj ile Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünü kutlayarak, "Gazi şehrimiz, o dönemin zor şartlarına rağmen büyük bir destan yazarak kahramanlığını ve cesaretini bütün dünyaya göstermiştir” dedi.

22.12.2017 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, yayımladığı mesaj ile Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünü kutlayarak, "Gazi şehrimiz, o dönemin zor şartlarına rağmen büyük bir destan yazarak kahramanlığını ve cesaretini bütün dünyaya göstermiştir" dedi.

Milletvekili Ahmet Uzer, mesajında "Şehitlerimize, gazilerimize ve o dönemin şartlarına rağmen mücadele veren kahraman milletimize olan borcumuzu, ülkemize daha fazla hizmet ederek, gerekirse uğrunda ölerek ödeyeceğiz. Bu topraklarda düşen 6 binden fazla şehidin kanı sadece Antep'te değil bütün Anadolu'da özgürlük ateşini yakmıştır. Bu nedenle Gaziantep'in kahramanlığı, bu şehre 'Gazi' unvanı verilerek taçlandırılmıştır. 2008 yılında kabul edilen kanunla da gazi şehrin yiğit insanları İstiklal Madalyası ile onurlandırıldı. Bütün dünyaya örnek olan Antep destanını yazan şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bizlere miras bıraktığı bu kutsal topraklar için gece gündüz demeden çalışarak her alanda hizmet etmeye devam edeceğiz. 96 yıl önce tek yürek olan atalarımız gibi biz de hep birlikte bu şehri, bu vatanı korumak için mücadele vermeye devam edeceğiz. Şahinbey'in, Şehitkamil'in, Karayılan'ın torunları olarak atalarımıza olan borcumuzu, attıkları temeller üzerine sağlam bir gelecek inşa ederek ödemeye çalışıyoruz. Atalarımızdan aldığımız en büyük miras olan mücadeleci ruhla vatan savunmamıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Suriye ve Filistin'de yaşananlara da değinen Uzer, mesajında "Bugün bölgemizde yaşanan trajediye baktığımızda, bir kez daha atalarımızla gurur duyuyor, onlara olan borcumuzu ne yaparsak yapalım ödeyemeyeceğimizi anlıyoruz. Suriye'nin Irak'ın kısaca Ortadoğu'nun hali ortada. Süper güçler ve diğer emperyalist devletlerin oynadığı türlü oyunlara şahit oluyoruz. Suriye, terör örgütlerinin türediği bir merkez haline geldi. Hemen yanı başımızda yaşanan bu trajedi karşısında tek vücut oluyorsak, kendimizi koruyorsak, bu geçmişimizden gelen mücadeleci ruhumuzdandır. Suriye'de oynadıkları oyunlar yetmezmiş gibi, bugünlerde benzer bir oyuna daha giriştiler. Suriye'yi karıştıran devletler şimdi yine Ortadoğu'nun ortasına bir bomba daha koydular. Bölgede vekalet savaşları hala devam ediyor. Yıllardır süren İsrail terörüne destek verip, Filistin toprağı olan kutsal Kudüs'ü Siyonist İsrail devletinin başkenti olarak tanıdılar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi, artık bizim nazarımızda Filistin devletinin başkenti Kudüs'tür ve öyle kalacaktır. Ne yaparlarsa yapsınlar bu bayrak inmeyecek, bu ezan dinmeyecek ve bizleri bölemeyecekler. Bu duygu ve düşüncelerle; gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 25 Aralık'ın 96. yıldönümünde aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve kahraman halkımızı bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Uzer'den, Gaziantep'in Kurtuluşunun 96. Yıl Dönümünü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Murat Kurum'u ağırladı
    00:01 Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Murat Kurum'u ağırladı

    Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'u Baykar'da ağırladı. Bayraktar, Kurum ile yapılan görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaşarak, İstanbul'un geleceği için hayal edilen projeleri dinlediklerini belirtti. Kurum ise Baykar'ın milli teknoloji hamlesinin lokomotifi olduğunu vurgulayarak, Bayraktar ile yapılan görüşmenin kendisine ilham verdiğini ifade etti.

  • Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı
    23:53 Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    23:43 Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'in Gönen ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İnce, Gönenlilere hitap ederek diğer partilerin seçim propagandalarında projelerinden bahsetmediğini iddia etti ve Memleket Partisinin Türkiye için üçüncü bir yol olduğunu vurguladı.

  • Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Kosova'da temaslarda bulundu
    23:43 Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Kosova'da temaslarda bulundu

    Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, Kosova'ya gerçekleştirdiği ziyarette Kosova yetkilileri, Türk toplumu ve iş insanlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. Ayrıca Osmanlı'nın üçüncü padişahı I. Murad'ın türbesini ziyaret etti ve NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü Komutanı ile görüştü. Serim, ziyaretini TİKA'nın iftar programıyla tamamladı ve yarın Prizren ve Mamuşa belediyelerini ziyaret edecek.

  • Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır
    23:42 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır

    Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıda, oy kullanılacak okullarda görev yapacak personel ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgi sunumları yapıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız
    23:35 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Kazandığımız başarıları daha geliştirmek ve nihayetinde terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız. Kahraman Mehmetçiğin yürüttüğü operasyonlar, teröristlerin bu coğrafyadan tamamen yok olması için aralıksız sürecek.


Advertisement