Milletvekili ve Eski Savunma Bakanı ,Uyardı - Son Dakika
Güncel

Milletvekili ve Eski Savunma Bakanı ,Uyardı

Milletvekili ve Eski Savunma Bakanı ,Uyardı

TEAS İstanbul Temsilcisi Rena Rzaeva'nın evsahipliğindeki davete, Nermin Bezmen, Tolga Savacı gibi çok sayıda davetli katıldı.

04.02.2015 10:53  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gece de İlham Gencer, verdiği konserler izleyenleri büyüledi.

Avrupa Azerbaycan Topluluğu (TEAS) yayınevi tarafından Türkçeye çevrilen İngiliz Milletvekili eski Savunma Bakanı Dr. Liam Fox'un kitabı "Yükselen Dalgalar: Yeni Bir Çağın Güçlükleriyle Yüzleşmek" kitabı okurlarla buluştu.

Kitabın tanıtımı için 03 Şubat Salı gecesi Pera Palace Jumeriah Oteli'nden özel bir gece düzenlendi. İş ve cemiyet dünyasından seçkin isimlerin katıldığı davette, ödüllü piyanist İlham Gencer konseriyle unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin ev sahibi TEAS İstanbul Temsilcisi Rena Rzaeva, "böylesine önemli bir kitabı Türk okuyucularla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını" belirtti. Gecede kitabın yazarı Dr.Liam Fox, kitabını imzaladı.

Dr. Liam Fox. kitabında dünyadaki birçok kurumun 21. yüzyılın getirdiği ekonomik ve güvenlik tehditleriyle başa çıkacak donanıma sahip olmadığını anlatıyor ve uyarıyor. Kendi deneyimlerine dayanarak uluslararası güvenlikle ilgili korkuları tasvir eden Fox, İngiltere eski Başbakanı Tony Blair, ABD eski Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, İngiltere Savunmadan Sorumlu eski Devlet Bakanı Malcolm Rifkind ve ABD Savunmadan Sorumlu eski Devlet Bakanı Donald Rumsfeld gibi yakın dünya tarihe adını yazdırmış önemli karar alıcılar ile yaptığı sohbetleriyle tasvirinin ana hatlarını belirliyor.

İngiltere'nin saygın siyasetçisi Dr. Liam Fox, Muhafazakar Parti ve İngiliz hükümeti bünyesinde Savunma Bakanlığı, Dışişleri Bakan Yardımcılığı, Muhafazakar Parti genel başkanlığı ve Sağlık Bakan Yardımcılığı gibi birçok görevde bulunmuştur.
.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili ve Eski Savunma Bakanı ,Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement