CHP'li Milletvekili Yaşar Tüzün'ün Yeğeni Tabancayla Yaralandı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Milletvekili Yaşar Tüzün'ün Yeğeni Tabancayla Yaralandı

Bilecik'te, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün yeğeni Oktay Tüzün, trafikte yol verme meselesi nedeniyle kavga ettiği Jandarma Uzman Çavuş Semih U.'nun tabancasından çıkan kurşunla karnından yaralandı.

17.12.2018 01:38  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün yeğeni Oktay Tüzün, kavga ettiği jandarma Uzman Çavuş Semih U.'nun tabancasından çıkan kurşunla karnından yaralandı. Tüzün ile boğuşma sırasında ayağına isabet eden tek kurşunla yaralanan Uzman Çavuş U. da, hastaneye kaldırıldı.

CHP'li Milletvekili Yaşar Tüzün'ün Yeğeni Tabancayla Yaralandı

YOL VERME TARTIŞMASI ÇIKTI

Olay, akşam saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi Futbol Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Jandarma Uzman Çavuş Semih U. ile Oktay Tüzün, trafikte yol verme meselesi nedeniyle tartıştı.

CHP'li Milletvekili Yaşar Tüzün'ün Yeğeni Tabancayla Yaralandı

SİLAHI ALMAK İSTERKEN KARNINDAN VURULDU

Kavgaya dönüşen olayda, Semih U. belinden tabancasını çıkardı. Oktay Tüzün de kendisine doğrultulan silahı almak isterken yaşanan boğuşma sırasında tabancadan çıkan kurşunla karnından vuruldu.

CHP'li Milletvekili Yaşar Tüzün'ün Yeğeni Tabancayla Yaralandı

UZMAN ÇAVUŞ TEK KURŞUNLA YARALANDI

Olayda Uzman Çavuş U. da ayağına isabet eden tek kurşunla yaralandı. Semih U. ve Tüzün, ambulanslarla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CHP\'li Milletvekili Yaşar Tüzün\'ün Yeğeni Tabancayla Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Milletvekili Yaşar Tüzün'ün Yeğeni Tabancayla Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • osman: seneler önce bu yeğenlerden bir tanesi 15 yaşında akli dengesi pek normal olmayan bir kıza tecavüz davasında hapse atılmışlardı. amcaları sayesinde, ailenin de fakirliğinden birkaç ay yatıp çıkmışlardı. olan kıza olmuştu. baya bi raporu var şuanda diye duymuştum. hatta mahkeme sonucunda akli dengesinin yerinde olduğunu maddi manevi bir zarar oluşmamıştır diye sonuç çıkarmıştı. ailede korkudan şehirden kaçmıştı. sonrasını bilmioyorum tabiki ama su akar yolunu bulur umarım... 5 0 Yanıtla
  • Türkiyem: Bilecikli olarak utanç verici bir olay böyle şeyler yaşanmazdı zaten trafik yok küçükbir şehirde nedir yol meselesi gideceğin yer beş dakika, ama devletin askeri şahsi meseleni devletin verdiği silahta arama insanca çözseydiniz bunlar yaşanmazdı 2 0 Yanıtla

Advertisement