Milletvekilinden "Kolonya Yerine Zeytinyağı ve Kuru Üzüm" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Milletvekilinden "Kolonya Yerine Zeytinyağı ve Kuru Üzüm" Kampanyası

AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş, hasta ziyaretlerinde alışıla geldiği şekilden asitli içecek, tatlı ya da kolonya yerine şifa kaynağı zeytinyağı ve kuru üzüm götürülmesi için kampanya başlattı Yurttaş: "Amacımız zeytinyağının ve kuru üzümün hem sağlıklı olduğunu toplumumuza anlatmak hem de tüketimini.

17.11.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, hasta ziyaretlerinde hediye götürülmesine yeni bir anlayış getirmek amacıyla kampanya başlatarak, hastalara asitli içecek, tatlı ya da kolonya yerine şifa kaynağı zeytinyağı ve kuru üzüm götürülmesi tavsiyesinde bulundu.

Asıl mesleği genel cerrahi uzmanlığı olan Yurttaş, seçim çevresi Salihli'de gerçekleştirdiği hastane ziyaretiyle hastalara zeytinyağı ve kuru üzüm götürülmesi için kampanya başlatıldı.

Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalara zeytinyağı ve kuru üzüm hediye eden Yurttaş, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlık kaynağı olarak zeytinyağı ve kuru üzüm tüketiminin artırılması amacıyla farkındalık kampanyası başlattığını söyledi.

-Asitli içecek, tatlı, kolonya yerine zeytinyağı ve kuru üzüm

Yurttaş, hasta ziyaretine giderken genel olarak asitli içecek, tatlı ya da kolonyanın tercih edildiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Başlattığımız kampanya ile hastalarımızı ziyarete giderken asitli içecek, kolonya veya ağır tatlılar yerine, zeytinyağı ve kuru üzüm götürüyoruz. Amacımız zeytinyağının ve kuru üzümün hem sağlıklı olduğunu toplumumuza anlatmak hem de tüketimini arttırmak. Zeytinyağı kalp ve damarı koruyucu özelliğe sahip. Diğer bitkisel yağlardan çok daha faydalı olduğu bilinen bir gerçek. Biz istiyoruz ki, insanlarımız hasta ziyaretine gelirken artık faydalı şeyler getirsin. Zeytinyağı, kuru üzüm veya süt getirsinler. Üzüm de bizim bölgemizin ürünü. Daha fazla kuru üzüm tüketmeliyiz çünkü üzüm de başlı başına bir eczane. Karaciğer ve beyin dostu. Bütün topluma, sivil toplum kuruluşlarına buradan çağrıda bulunuyorum. Artık hasta ziyaretlerine bu ürünlerimiz götürülsün." - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletvekilinden 'Kolonya Yerine Zeytinyağı ve Kuru Üzüm' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement