Milletvekilleri Piste Engelliler İçin Yarışacak - Son Dakika
Politika

Milletvekilleri Piste Engelliler İçin Yarışacak

Milletvekilleri, engelliler yararına yarış otomobilleriyle parkurda zamana karşı mücadele edecek Yarışın startını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, ödülleri ise TBMM Başkanı Çiçek verecek Organizasyondan elde edilecek gelirle engellilere tekerlekli sandalye alınacak

01.07.2013 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meltem Yılmaz - Yoğun siyaset gündeminden uzak bir gün geçirecek olan milletvekilleri, engelliler yararına yarış otomobilleriyle parkurda zamana karşı yarışacak.

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aynı zamanda başkanlığını yaptığı Parlamenter Spor Kulübü Derneği'nin tüzüğünde Türkiye'nin tanıtımı ve lobi faaliyetleriyle ilgili uluslararası organizasyonların yapılmasının bulunduğunu ifade etti.

Dernek olarak yurt içinde de çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını dile getiren Tatlı, bu kapsanda Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun katkılarıyla dernek olarak Ankara 75. Yıl Hipodrumu açık otoparkında, engelliler yararına "Sizin için Yarışıyoruz" konulu otomobil slalom yarışı düzenlediklerini bildirdi.

Engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunmak amacıyla TBMM'de grubu bulunan siyasi parti milletvekillerinin yarışmacı olarak katılacağı slalom yarışının, 3 Temmuz Çarşamba günü, 11.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini ifade eden Tatlı, milletvekillerinin yarış otomobilleriyle parkurda zamana karşı mücadele edeceğini söyledi.

Tatlı, yarışmanın startını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in yapacağını, ödüllerin ise TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in vereceğini kaydetti.

Tatlı, etkinliğe şu ana kadar 40 milletvekilinin kayıt yaptırdığını da bildirdi.

Bu tür etkinliklerle milletvekillerin sosyal projelerde yer almasını ve ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmayı amaçladıklarını vurgulayan Tatlı, varlıklı işadamlarının da benzer faaliyetlere katılmasını talep etti.

Geçen yıl yapılan otomobil yarışmasından elde edilen gelirle 40 engelliye akülü tekerlekli sandalye alındı. -

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milletvekilleri Piste Engelliler İçin Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement