Milletvekilleri Taşar ve Kiler'den Tatvan Belediyesine ziyaret - Son Dakika
Yaşam

Milletvekilleri Taşar ve Kiler'den Tatvan Belediyesine ziyaret

Milletvekilleri Taşar ve Kiler\'den Tatvan Belediyesine ziyaret

BİTLİS (İHA) – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Geylani'yi ziyaret etti.

26.08.2020 13:40  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİTLİS (İHA) – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Geylani'yi ziyaret etti.

AK Parti) Bitlis milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Geylani'yi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Geylani, Tatvan'da yapılan çalışmalarla ilgili milletvekillerine bilgi verdi. Yapılan projelerin takibi ve desteklenmesi noktasında milletvekilleriyle sürekli iletişim halinde olduklarını dile getiren Başkan Geylani, "İlçemize yatırım ve hizmet yolunda kapısını çaldığımız her iki milletvekilimiz bizim için elinden geleni yapıyor. Ak siyasetin mümtaz temsilcileri olan sayın vekillerimize hizmetlerimize destekleri ve şehrimize kazandırdıkları için hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette belediyenin devam eden çalışmaları, yapılacak projeler, güncel konular ve pandemi sureci değerlendirildi. Ziyarette AK Parti Bitlis milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kile'e Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis AK Parti İl Başkanı Engin Günceoğlu, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan ve partililer eşlik etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Milletvekilleri Taşar ve Kiler'den Tatvan Belediyesine ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
    13:56 Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

    Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde görev yapan 51 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Doğan, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Doğan için cenaze töreni düzenlendi ve cenazesi memleketine gönderildi.

  • Erzurum'un Pasinler İlçesi Büyüktüy Köyü'nde 3,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    13:49 Erzurum'un Pasinler İlçesi Büyüktüy Köyü'nde 3,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Erzurum'un Pasinler İlçesi Büyüktüy Köyü'nde saat 13,29'da 3,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi verilerine göre; merkezi Pasinler İlçesi Büyüktüy Köyü'nde saat 13,29 'da meydana gelen deprem 9,4 kilometre derinlikte gerçekleşti. Alınan bilgilere göre meydana gelen depremde herhangi bir hasar ya da can kaybı yaşanmadı. - ERZURUM

  • Ordu'da Denizden Toplanan Atık Ağaçlarla Ahşap Ürünler Üretiliyor
    13:41 Ordu'da Denizden Toplanan Atık Ağaçlarla Ahşap Ürünler Üretiliyor

    Ordu'da yaşayan Ali Kocatepe, denizden topladığı atık ağaçlar ile abajur lamba, ayna ve dekoratif ürünler üretiyor. Kocatepe, el emeği ürünlerinin insanlar tarafından ilgi gördüğünü belirtiyor. Talep artınca işyeri açan Kocatepe, ağaç ürünler ve ahşap kokusunu seven insanların bu ürünleri tercih ettiğini söylüyor. Kendi internet sitesi üzerinden satış yapmaya başlayan Kocatepe, bu işin hem hobi, hem de ek gelir kaynağı olduğunu ifade ediyor.

  • Tokat Polisi Asansör Boşluğunda Mahsur Kalan Köpeği Kurtardı
    13:36 Tokat Polisi Asansör Boşluğunda Mahsur Kalan Köpeği Kurtardı

    Tokat'ın Güneşli Mahallesi'nde bir inşaattan yükselen köpek havlama sesleri, duyarlı vatandaşların dikkatini çekti. Polis ekipleri, asansör boşluğunda mahsur kalan köpeği zorlu bir operasyonla kurtardı. Olayın görüntüleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.

  • Muğla'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı
    13:26 Muğla'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde Aylin Karaca kavşağında meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Motosiklet sürücüsü, kendi imkanlarıyla Menteşe Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan sürücünün durumu iyi.

  • Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaralı şahin tedavi altına alındı
    13:23 Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaralı şahin tedavi altına alındı

    Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yaralı halde bulunan bir şahin, tedavi edilmek üzere Ağrı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi. Yaralı kuşun tedavisinin ardından doğaya salınması planlanıyor.

  • Ağrı'da infial yaratan görüntü! İmam çocukları tekme tokat dövdü
    13:23 Ağrı'da infial yaratan görüntü! İmam çocukları tekme tokat dövdü

    Ağrı'nın Diyadin ilçesinde görev yapan bir imamın çocuklara şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Video büyük tartışma yaratırken, olayın gündeme gelmesinin ardından resmi makamlardan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

  • Refüjü aşıp karşı yola geçti, uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu
    13:16 Refüjü aşıp karşı yola geçti, uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu

    Zonguldak'ta meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil refüjü aşarak karşı yola geçti. Sürücü, 20 metreden aşağıya uçmaktan son anda kurtuldu. Olay yerine gelen vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen sürücünün sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak yol güvenliğini sağladı.

  • Aydın'da Yeni Doğum Yapan Köpek Kasabı Uyutarak Eti Çaldı
    13:15 Aydın'da Yeni Doğum Yapan Köpek Kasabı Uyutarak Eti Çaldı

    Aydın'ın İncirliova ilçesinde yaşayan bir sokak köpeği, yeni doğum yaptığı bilinen yavruları için et çalmak amacıyla bir kasabı uyutmayı başardı. Çevredeki vatandaşlar köpeğin durumunu bildikleri halde müdahale etmeyerek köpeğin aldığı et parçasıyla yuvasına dönmesine izin verdi.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Trafik Denetimi Yaptı
    13:13 Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Trafik Denetimi Yaptı

    Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 28. dönem üyeleri, Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi Müdürlüğü ekiplerinin iş birliği ile gerçekleştirilen 'Çocuk Polisler Trafiği Denetliyor' uygulamasına katıldı.


Advertisement