Milli Atıcı, Salihli Atış Poligonunu Çok Beğendi - Son Dakika
Spor

Milli Atıcı, Salihli Atış Poligonunu Çok Beğendi

Milli Atıcı, Salihli Atış Poligonunu Çok Beğendi

Trap atışları Türkiye ve Dünya Şampiyonu milli sporcusu İzel Aydın, Türkiye’nin 7., Ege Bölgesi’nin ise 2. büyük atış poligonu olan Manisa’nın Salihli ilçesi Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonunu çok beğendi.

05.03.2018 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trap atışları Türkiye ve Dünya Şampiyonu milli sporcusu İzel Aydın, Türkiye'nin 7., Ege Bölgesi'nin ise 2. büyük atış poligonu olan Manisa'nın Salihli ilçesi Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonunu çok beğendi.

Salihli Belediyesi tarafından Kabazlı Mahallesi'ndeki 44 dönüm alanda yapımı tamamlanan Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonuna ilgi her geçen gün artıyor. Uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak olan Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonuna milli atıcı İzel Aydın da ziyaret etti. 3 adet trap ve skeet atış sahasının yer aldığı poligonda atış yapan milli atıcı Aydın, Ege Bölgesi'nin 2. büyük poligonu olan Salihli Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonunu çok beğendiğini söyledi.

Milli Atıcı Aydın, ayrıca Uluslararası Trap ve Skeet Atış Poligonunda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zeki Kayda ile de sohbet etti. Poligonun Salihli Avcılar ve Atıcılar Derneği ile çevre illerden gelen atıcılara hizmet vereceğini vurgu yapan Başkan Kayda, Türkiye ve Dünya Şampiyonu Milli Sporcusu İzel Aydın'ı Salihli'de ağırlamaktan gurur duyduklarını belirterek, uluslararası yarışmalarda Türkiye'yi temsil eden Milli Atıcıya başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Atıcı, Salihli Atış Poligonunu Çok Beğendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement