Milli Basketbolcular İddialı - Son Dakika
Spor

Milli Basketbolcular İddialı

Milli Basketbolcular İddialı

Milli basketbolcu Elif Emirtekin, "Dünya Kupası'na en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz dedi.

18.08.2018 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Elif  Emirtekin, 22-30 Eylül'de İspanya'da düzenlenecek 2018 FIBA Dünya Kupası'na iyi  bir şekilde hazırlandıklarını bildirdi.
Elif Emirtekin, Türkiye Basketbol Federasyonunun internet sitesinde  yer alan açıklamasında, Slovenya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini  belirterek, "Saha içerisinde çok vakit geçirdiğimiz gibi saha dışında da takım  olarak konsantrasyonumuz yüksek. Elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz. Dünya  Kupası'na en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
Elif Emirtekin, Dünya Kupası'nda B Grubu'nda Avustralya, Arjantin ve Nijerya ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Rakiplerimizden ziyade bizim ne  yapacağımız önemli. Her maçımız önemli ama Avustralya karşılaşmasını en kritik  maçımız olarak görüyorum." değerlendirmesinde bulundu.
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın genç oyuncularından İlayda Güner de  Slovenya kampında verimli bir şekilde çalıştıklarını anlatarak, "Kampta çok  çalışıp çok emek veriyoruz. Bu emeklerimizin karşılığını Dünya Kupası'nda almak  istiyoruz. Kupada her maç çok önemli. Adım adım gideceğiz. Umarım en önemli  rakiplerimizden biri olan Avustralya'yı yeneriz." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Milli Basketbolcular İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement