Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Gürün'de - Son Dakika
Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Gürün'de

- Emine Kaypınar'ın Gürün Ulu camide kılınan cenaze namazı Yılmaz'ın cenaze namazına katılması Gökpınar Gölünde çay içilmesi Bakan Yılmaz ve beraberindekilerin yapımı tamamlanan konakta sohbet edilmesi SİVAS - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Partili Başbakan yardımcıları ve...

29.08.2017 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Emine Kaypınar'ın Gürün Ulu camide kılınan cenaze namazı

Yılmaz'ın cenaze namazına katılması

Gökpınar Gölünde çay içilmesi

Bakan Yılmaz ve beraberindekilerin yapımı tamamlanan konakta sohbet edilmesi SİVAS - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Partili Başbakan yardımcıları ve milletvekilleriyle Gürün ilçesini gezdi.

Yılmaz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere memleketi Sivas'ın Gürün ilçesine geldi.

Bakan Yılmaz, temasları kapsamında ilk olarak 86 yaşında hayatını kaybededen hemşehrisi Emine Kaypınar'ın Gürün Ulu camide kılınan cenaze törenine katıldı.

Daha sonra Gürün Gökpınar Gölü'ne geçen Yılmaz, burada Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş, Mahir Ünal, Öznur Çalık, AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz, Harun Karaca, Nurettin Nebati, Hasan Turan, Mihrimah Belma Satır, Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun, Habip Soluk ve AK Parti'nin çeşitli illerden gelen milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla buluştu.

Burada misafirleriyle sohbet eden ve çay içen Yılmaz, daha sonra Gürün ilçesi Suçatı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kültür merkezine geçti. Katılımcılarla sohbet eden Yılmaz, kültür merkezine İstanbul Milletvekili Osman Boyraz'ın isminin verilmesini istedi.

Yılmaz'ın ziyaretleri konağın önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Gürün\'de
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Gürün'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement