Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı olan İbrahim Er kimdir? - Son Dakika
Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı olan İbrahim Er kimdir?

Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı olan İbrahim Er kimdir?

Milli Eğitim Bakanlığı bakan yardımcılığı görevine getirilen İbrahim Er kimdir? Kaç Yaşındadır? Yeni görevi sonrası internette en çok aranan isimlerin başında gelen İbrahim Er hakkında merak edilenleri derledik. İşte ayrıntılar..

25.07.2018 16:35  Güncelleme: 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kabinenin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk'un yardımcılığına getirilen, Erdoğan'ın kuzeni İbrahim Er internette en çok aranan isimlerin başında geliyor.Kritik görev için seçilen Kaç Yaşındadır?

İBRAHİM ER'İN EĞİTİM HAYATI

Güneysu İmam Hatip Ortaokulu'nu ve Rize Lisesi'ni bitirdi. Giresun Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra bir dönem öğretmen olarak çalıştı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümü'nden de mezun olduktan sonra Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürü olarak görev yaptı.

8 YIL DANIŞTAY ÜYELİĞİ YAPTI

İKGM'de çalışırken 2 Mart 2011'de Danıştay üyeliğine seçilen ER, Danıştay 1. daire üyesi olarak çalışırken na 25 Temmuz 2018 tarihi itibari ile Bakan Yardımcısı oldu. 25 Mayıs 1968 Rize doğumlu olan eğitimci İbrahim Er evli ve iki çocuk babasıdır.

Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı olan İbrahim Er kimdir?

Son Dakika Güncel Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı olan İbrahim Er kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement