Milli Eğitim Müdürü Savaşçı Şarkışla'da Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Milli Eğitim Müdürü Savaşçı Şarkışla'da Ziyaretlerde Bulundu

Milli Eğitim Müdürü Savaşçı Şarkışla\'da Ziyaretlerde Bulundu

Sivas Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Şarkışla ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

15.03.2019 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Şarkışla ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş'ı makamında ziyaret eden Savaşçı, ilçede eğitim ve öğretime vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şehit Bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Anaokulunu ziyaret eden Savaşçı, okulların düzeninden, temizliğinden, eğitim ve öğretim adına yapılan etkinliklerden son derece memnun kaldığını ifade etti.

Son olarak Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "14 Mart Pi Günü" etkinliğine katılan Savaşçı'ya, okul ve faaliyetleri hakkında okul müdürü Halit Seyfullah Aydoğan tarafından bilgi verildi. Aydoğan, okulun onur defterini imzalayan Savaşçı'ya, üzerinde Aşık Veysel'in "Beni Hor Görme Kardeşim" adlı şiirinin bulunduğu ahşap tablo hediye etti.

Savaşcı, yaptığı açıklamada, Şarkışla ilçesinin eğitim-öğretim, spor, sanat, sosyal ve kültürel etkinliklerdeki başarılarını memnuniyetle takip ettiklerini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen'e, şube müdürleri Mehmet Bilgiç, Saffet Uzun ve Murat Kalkan'a teşekkür eden Savaşçı, öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli Eğitim Müdürü Savaşçı Şarkışla'da Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement