Milli Emlak İl Müdürlüğüne operasyon: 12 gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Milli Emlak İl Müdürlüğüne operasyon: 12 gözaltı

Milli Emlak İl Müdürlüğüne operasyon: 12 gözaltı

İstanbul polisi tarafından Milli Emlak İl Müdürlüğüne düzenlenen operasyonda biri müdürlük çalışanı 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

03.07.2020 09:25  Güncelleme: 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul polisi tarafından Milli Emlak İl Müdürlüğüne düzenlenen operasyonda biri müdürlük çalışanı 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıktan el konulan malları piyasaya süren bir şebeke tespit etti. Yürütülen soruşturma kapsamında bu sabah Milli Emlak İl Müdürlüğüne operasyon düzenleyen polis, biri çalışan, 11'i taşeron firma görevlisi 12 kişiyi yakaladı. Şüpheliler, 'ihaleye fesat karıştırma', 'rüşvet', 'resmi belgede sahtecilik', 'çıkar amaçlı suç örgütü kurmak yönetmek', 'örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek', 'kurulan örgüte üye olmak' suçlarından yargılanacak.

Operasyon kapsamında Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığınca Yediemin hizmeti veren 3 depoya da baskın düzenlendi. Operasyonda milli emlak müdürlüğünde görevli memur da olmak üzere 12 kişi gözaltına alınırken 2 tabanca ve 24 fişek ele geçirildi.

Operasyon devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Milli Emlak İl Müdürlüğüne operasyon: 12 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement