Milli Güreşçi Eren Tutulmaz, Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Spor

Milli Güreşçi Eren Tutulmaz, Hayatını Kaybetti

Milli Güreşçi Eren Tutulmaz, Hayatını Kaybetti

Ardahan'da, kent merkezinde kendi otomobiliyle kaza yapan milli güreşçi Eren Tutulmaz, hayatını kaybetti, otomobilde bulunan Murat Aras ise yaralandı.

09.07.2018 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da, kendi otomobiliyle kaza yapan milli güreşçi Eren Tutulmaz, hayatını kaybetti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Alınan bilgiye göre, 22 yaşındaki Eren Tutulmaz idaresindeki otomobil, Ardahan- Kars karayolunun çevre yolu mevkisinde şarampole devrildi. Kazada ağır yaralanan Tutulmaz ve Murat Aras, ambulansla Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar daha sonra Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan müdahaleye rağmen milli güreşçi Tutulmaz hayatını kaybederken, Aras'ın tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Milli Güreşçi Eren Tutulmaz, Hayatını Kaybetti

Son Dakika Spor Milli Güreşçi Eren Tutulmaz, Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • diyarbakirli: ALLAH rahmet eylesin yazık oldu 24 1 Yanıtla
  • İsim yok: Allah rahmet eylesin 23 0 Yanıtla
  • Nevruz uygun: Ereni yakınan tanıyan bir hemserisi olarak ve ayni zamand oğlumun arkadaşı ydi çok mert ve saygil olan bir çandı allah rahmet etsin mekanı cennet olsu allah ailesine ve yakınlarına sabirlarversin 16 1 Yanıtla
  • Şehmus : Bu dünya Kanuni Sultan Süleymana bile kalmadı bizleremi kalacak? :) 4 9 Yanıtla avcı: Kenara çekilin mal geldi 2 0
  • toprak: Allah rahmet eylesin.genç yaşta Rabbine kavuşmuş.Araç kullanmayı çok basit sanıp kurallara uymuyoruz.ve her şeyimiz acele.ne varsa bu kadar acele olan.bilmiyorum.Elde bir telefon aynalara bakmaz kazayı son anda fark eder ve artık çoook geçtir.malesef ehiliyeti olanlar denem esürüşü ve kural konturolune uyuma bakılıp arabalara kamera konsa Türkiyedeki ehliyetlilerin yarısından fazlası vallahi toplanır.arabalara gelince kağat gibiler.iyi arabalar pahalı.öbürleride kaza anında demir topuna dönüyor. 13 0 Yanıtla xxx: Her şey çok açık kurallara uy hayatta kal, ben boşunamı 2 sokak öteye gitsem emniyet kemeri takarım, ışıklara sonuna kadar riayet ederim. 4 0
  • belgin: Allah Rahmet etsin Mekani Cennet olsun cok üzücü 11 0 Yanıtla
  • esra: allah rahmet eylesin.yaşça kendisinden çok olgunum ama yinede erenle evlenmeyi çok isterdim.kendisini tanımıyorum ama dünya ahiret onun karısı eşi olmak isterdim.onu el üstünde tutardım ayaklarını bile yıkardım 1 10 Yanıtla Kars: Mekanı cennet olsun. Duygularınızı Kendisiylede paylaşsaydınız keşke 4 4
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında Denizli'de düzenlenecek olan 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları için 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmalar, Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde 22-24 Nisan tarihleri arasında Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar, Yarı Final Şampiyonasında illerini temsil etme hakkı kazanacak.

  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.


Advertisement